STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ-20: Χωρίς γκολ το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Κ-20: Χωρίς γκολ το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Χωρίς γκολ το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Κ20. Λίγες φάσεις, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να βρει νικήτριες και τις δυο ομάδες.

O ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε στο Αγρίνιο χωρίς του Δοδοντσάκη, Δημητρίου και Γιαλαμούδη, αντιμετώπισε έναν Παναιτωλικό που ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση, με την αμυντική γραμμή των ασπρόμαυρων να έχει απαντήσεις στις προσπάθειες των γηπεδούχων. Στο δεύτερο μέρος, η αναμέτρηση έμοιαζε με εκείνες που… “όποιος το βάλει, θα κερδίσει“, χωρίς όμως να έρθει το γκολ.

Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον απόσταση 13 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ ο Παναιτωλικός παραμένει στα μισά του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Σταματόπουλος, Πριόνας, Παρράς, Μαλής, Μιχάι, Τσιγγάρας, Βακράκος (88'Χριστογιάννης), Γεωργούσης (82' Καββαδίας), Γκασούκας, Νταλακούρας (63' Μανωλάκης), Παναγιωτίδης.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Λύρατζης, Μίσκοβιτς, Πολύζος, Χατζηδίμπας, Νουκάρης (46' Καπρέτσος), Αηδονίδης, Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος (46' Τζοβάρας), Κραγιόπουλος (65' Ματθαίου).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ