STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ-17: Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Σ' αγώνα της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στα Βριλήσσια, ΑΕΚ και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν στο 93'.

Σ' αγώνα της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στα Βριλήσσια, ΑΕΚ και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Η ομάδα του Πειραιά έχασε στο πρώτο ημίχρονο δυο κλασσικές ευκαιρίες με τον Βοϊλη αλλά στο 37' κινδύνεψε να δεχτεί γκολ αφού μετά την σέντρα του Μωραϊτάκη ο Μαργαρίτης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο δοκάρι! Στο 44', ο Ολυμπιακός είχε και αυτός δοκάρι με τον Παπαδόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 58' με τον Νταούλια και ο Ολυμπιακός που έχασε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία στο 89' με τον Βοϊλη, ισοφάρισε στο 93'. Μετά την ασίστ του Γαλούπη, ο Βοϊλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, μετά το τέλος του αγώνα σημείωσε: "Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και την παρουσία τους. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα δουλεύει συνεχώς και θα είναι καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Τσοπανόπουλος, Τριάντης, Βασιλόπουλος, Μπογκτάνι, Κολιμάτσης, Πετρίδης, Μπότος, Μωραϊτάκης, Σαρδέλης, Σαχσανίδης. Νταούλιας/ Βλάχος, Σταμούλης, Στυλιανόπουλος, Λαζάρι, Μπακίρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (65' Ζιάκας), Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Νεοφυτίδης (79' Οικονομίκος), Τσιριγώτης (65' Μπουλάρι), Φυτόπουλος (82' Σταυρόπουλος), Βοϊλης, Κατσούκης (80' Φέκκας), Ντουμανης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ