STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ισοπαλία στην Κρήτη

Ισοπαλία στην Κρήτη
INTIME SPORTS

Χωρίς νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Εργοτέλη και Πλατανιά με τις δυο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα και τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι.

Στο 13' ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βλαχοδήμου από τον Μπανανά. Ο επιθετικός του Εργοτέλη ανάλεβε την εκτέλεση με τον Ολιμπά να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν. Μάλιστα ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων είχε δυο ακόμα καλές επεμβάσεις στο 18' και στο 34' σε προσπάθειες ου Βλαχοδήμου, αλλά και του Νόσκοβιτς.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ όταν ο Ναζλίδης έκανε την προβολή και έγραψε το 1-0 για τον Πλατανιά.

Ο Εργοτέλης απάντησε άμεσα και στο 44' ο Νόσκοβιτς με κεφαλιά έγραψε το 1-1 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ του ματς παρότι στο 76' οι Χανιώτες είχαν δοκάρι με τον Τζιλβάν.

Εργοτέλης:Καβουσάκης, Τζανακάκης (72' Ρέντζας), Λυκογιάννης, Κοζορώνης (72' Στράους), Γκέντσογλου, Βλαχοδήμος (64' Βλαχοδήμος), Γιοβάνοβιτς, Γιουσούφ, Νόσκοβιτς (78' Παμλίδης), Χαλκιαδάκης (64' Μπαμ - Μπαμ), Μέγι (72' Σαϊνάτι).

Πλατανιάς:Ολιμπά, Ζουμπουλάκης (46' Αποστολόπουλος), Ζαραδούκας (87' Ντεντάκης), Μπανανά (61' Αγκιλέρα), Δημήτρης, Τετέ (61' Μαχαμάτ), Γουνδουλάκης (46' Μπεριάν), Ναζλίδης (46' Μενδρινός), Τόρες (46' Γιακουμάκης), Μιλούνοβιτς (46' Τζιλβάν), Τσουράκης (46' Φιγκέιρα).

Ισοπαλία στην Κρήτη
INTIME SPORTS
Ισοπαλία στην Κρήτη
INTIME SPORTS
Ισοπαλία στην Κρήτη
INTIME SPORTS
Ισοπαλία στην Κρήτη
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Εργοτέλης επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνετέλεσαν για την διεξαγωγή του σημερινού αγώνα στην μνήμη του αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τους διαιτητές, κυρίους Βοσκάκη, Νικολακάκη, Σταυρουλάκη, Φουκάκη, οι οποίοι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς και στήριξαν εμπράκτως την προσπάθεια, την Super League, τη «Νέα Τηλεόραση» που ανέλαβε να καλύψει τηλεοπτικά το παιχνίδι και να μεταδώσει το φιλανθρωπικό μήνυμα του αγώνα και το εστιατόριο Pizza Grand για την προσφορά του δείπνου στην αποστολή του Πλατανιά.

Έπειτα από επιθυμία της οικογένειας του αείμνηστου Κώστα Κατσούλη όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της σημερινής προσπάθειας θα διατεθούν στο «Ανοικτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά».

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ