STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η ώρα του Κορέα

Η ώρα του Κορέα

Την Πέμπτη (4/12), ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών αναμένεται με βάση πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, να ασκήσει ποινικές διώξεις, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνάς του.

Η προκαταρκτική έρευνα που διενήργησε για ενδεχόμενη ύπαρξη και δράση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου ο (πρώην πλέον...) αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας, έχει ολοκληρωθεί εδώ και πολύ καιρό.

Και την Πέμπτη (4/12), ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, να ασκήσει ποινικές διώξεις, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνάς του.

Αναμένεται να γίνει γνωστό, δηλαδή, σε ποιους θα ασκηθούν ποινικές διώξεις και για ποιους η υπόθεση θα πάει στο αρχείο.

Στον Κορέα έχουν καταθέσει ανωμοτί έντεκα παράγοντες και διαιτητές. Οι: Γιώργος Σαρρής (πρόεδρος της ΕΠΟ), Γιάννης Παπακωνσταντίνου (αντιπρόεδρος της ΕΠΟ), Αριστείδης Σταθόπουλος (μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας), Θανάσης Μπριάκος (πρώην αρχιδιαιτητής), Γιώργος Δούρος (πρώην μέλος της ΚΕΔ), Θόδωρος Κουρίδης (πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ), Βαγγέλης Μαρινάκης (πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός), Γιάννης Κομπότης (αφεντικό της ΠΑΕ Λεβαδειακος) και οι διαιτητές Κάμπαξης, Αμπάρκιολης και Ιωαννίδης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ