STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η μάχη για παραμονή και τα πλέι οφ

Η μάχη για παραμονή και τα πλέι οφ
Μαυρίας Λίλα INTIME SPORTS

Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος τέσσερις και τέσσερις ομάδες δίνουν μάχη για τα πλέι οφ και την παραμονή αντίστοιχα.

Η 27η αγωνιστική δεν έκρυβε εκπλήξεις όσον αφορά τα αποτελέσματα, αφού πάνω κάτω όλα ήταν αναμενόμενα βάσει της εικόνας των ομάδων σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Έτσι τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος οκτώ ομάδες (από τέσσερις) δίνουν τη δική τους ξεχωριστή μάχη για παραμονή και συμμετοχή στα πλέι οφ.

Ξεκινάμε με την υπόθεση παραμονή που έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού ΑΕΚ και Άρης (ειδικά ο τελευταίος) δεν έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα.

Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε δύσκολη θέση και ουσιαστικά χρειάζονται ένα μικρό θαύμα για να τα καταφέρουν. Στα τρία ματς που απομένουν τα δυο είναι εκτός έδρας απέναντι σε ομάδες που παλεύουν για τα πλέι οφ.

Ο Πανθρακικός κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού έχει δυο (θεωρητικά) "εύκολα" ματς με ΟΦΗ και Κέρκυρα στην Κομοτηνή. Βέροια και ΑΕΚ ουσιαστικά ψάχνουν ένα τρίποντο στα επόμενα τρία παιχνίδια. Η ΑΕΚ, λογικά, θα το πάρει με τον Πανθρακικό και η Βέροια με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

12η ΑΕΚ (30): ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Πανθρακικός (εντός), Ατρόμητος (εκτός)

13η Βέροια (30): ΠΑΟΚ (εκτός), Πλατανιάς (μέσα), Παναθηναϊκός (εκτός)

14η Πανθρακικός (27): ΟΦΗ (μέσα), ΑΕΚ (έξω), Κέρκυρα (μέσα)

15η Άρης (26): Ατρόμητος (εκτός), Αστέρας Τρίπολης (εντός), Ξάνθη (εκτός)

16η Κέρκυρα (20): -------------------------------------------------------

Όλοι μέσα στο κόλπο

Ο Ατρόμητος ουσιαστικά δεν ανησυχεί μήπως μείνει εκτός πλέι οφ. Έχει δυο παιχνίδια στο Περιστέρι, όμως θα πρέπει να σοβαρευτεί και επιτέλους να σκοράρει. Ενδεχόμενη γκέλα με τον Άρη, θα αγχώσει αρκετά τους παίκτες. Ο ΠΑΣ από την πλευρά του έχει δυο εντός έδρας ματς στη σειρά.

Με δυο νίκες ή έστω με ισοπαλία και νίκη δύσκολα θα χάσει την υπόθεση πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Παναθηναϊκό ωστόσο θα έχουμε μπαράζ. Τέλος η Ξάνθη δείχνει να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση βάσει προγράμματος.

Οι Ακρίτες δίνουν δυο σερί εκτός έδρας ματς απέναντι σε δυνατές ομάδες. Βέβαια στα τελευταία τέσσερα ματς μακριά από τα Πηγάδια έχουν ισάριθμες νίκες, οπότε δεν αποκλείεται να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

4η Ατρόμητος (42): Άρης (εντός), ΟΦΗ (εκτός), ΑΕΚ (εντός)

5η ΠΑΣ Γιάννινα (38): ΑΕΚ (εντός), Κέρκυρα (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός)

6η Παναθηναϊκός (35): Πανιώνιος (εντός), Ολυμπιακός (εκτός), Βέροια (εντός)

7η Ξάνθη (35): Αστέρας Τρίπολης (εκτός), Πανιώνιος (Πανιώνιος εκτός), Άρης (εντός)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ