STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η κλήρωση των πλέι-οφ

Η κλήρωση των πλέι-οφ
INTIME SPORTS

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-Ατρόμητος θα είναι τα δύο ματς της πρεμιέρας των φετινών πλέι-οφ όπως προέκυψε από την κλήρωση της Superleague.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέι οφ της Σούπερλίγκ. Οι αγώνες ξεκινάνε στις 2 Μαϊου και ολοκληρώνονται στις 20 Μαϊου.

Στην πρώτη αγωνιστική ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Τη δεύτερη αγωνιστική θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ. Ο πρώτος γύρος των πλέι οφ ολοκληρώνεται με τους αγώνες ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού και ΑΕΚ-Ατρόμητος. Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τους αγώνες με 4 βαθμούς ενώ οι υπόλοιπες ομάδες χωρίς βαθμό.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Κλάους Αθανασιάδης, μετά την κλήρωση στις δηλώσεις του τόνισε σχετικά: " Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Είναι σημαντικό που ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με 4 βαθμούς. Το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Είναι καλό που ξεκινάμε στην έδρα μας και θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας".

Ο Γρηγόρης Μάκος για λογαριασμό της ΑΕΚ δήλωσε: " Οι τελευταίες εμφανίσεις μας δεν ήταν ικανοποιητικές. Είχαμε πολλές απουσίες. Στο πρώτο παιχνίδι που είναι στην Τούμπα είναι από τα πιο δύσκολα, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει εντός με τον Ατρόμητο. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση.

Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Είμαστε σε μία αβεβαιότητα και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Θέλουμε να υπάρξει μια λύση και καλύτερες μέρες. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει τη σημασία".

Ο Ανδρέας Τάτος του Ατρομήτου δήλωσε: " Εμείς έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Φτάσαμε ψηλά στο πρωτάθλημα και μπορούμε να παίξουμε στα play offs".

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική (2/5)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

2η αγωνιστική (7/5)

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική (10/5)

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - Ατρόμητος

4η αγωνιστική (13/5)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Ατρόμητος - ΑΕΚ

5η αγωνιστική (16/5)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

6η αγωνιστική (20/5)

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Η βαθμολογία των play-offs:

Παναθηναϊκός 4
ΠΑΟΚ 0
Ατρόμητος 0
ΑΕΚ 0

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ