STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η Αστυνομία θέλει το μπαράζ στις 9/5 ελέω ΠΑΟΚ

Η Αστυνομία θέλει το μπαράζ στις 9/5 ελέω ΠΑΟΚ

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δεν συναινεί με την διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ Παναθηναϊκού - Ξάνθης στις 10 Μαΐου επικαλούμενη λόγους ασφαλείας και προτείνει να γίνει ο αγώνας μια ημέρα νωρίτερα.

"Γεφύρι της Άρτας" αρχίζει να θυμίζει ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Skoda Ξάνθη.

Αρχικά η αναμέτρηση είχε οριστεί για τις 9 Μαΐου, στην συνέχεια όμως και μετά από διαβουλεύσεις με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές αποφασίστηκε η αναμέτρηση να διεξαχθεί μια μέρα αργότερα, δηλαδή στις 10 Μαΐου.

Τώρα ήρθε η εισήγηση από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας για να προσθέσει ένα ακόμη επεισόδιο στο περιβόητο σήριαλ πλέον "αγώνας μπαράζ Παναθηναϊκός - Skoda Ξάνθη". Συγκεκριμένα, η Αστυνομία δεν δίνει την συγκατάθεση της για την διεξαγωγή του αγώνα στην Λάρισα στις 10 Μαΐου επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Στις 11 Μαΐου έχει οριστεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εκφράζει φόβους ότι αν ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού υπάρχει κίνδυνος να συναντηθούν οι οπαδοί του "Δικεφάλου" που θα έχουν κατεύθυνση την Αθήνα με εκείνους τους Παναθηναϊκού που θα πηγαίνουν στην Λάρισα.

Γι' αυτό τον λόγο η Αστυνομία προτείνει ο αγώνας μπαράζ να επιστρέψει στην αρχική ημερομηνία, να διεξαχθεί δηλαδή στις 9 Μαΐου. Αυτή η εξέλιξη έχει σαν αποτέλεσμα η Super League να έχει ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για να βρεθεί επιτέλους η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ