STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η στάση των μικρομεσαίων και της "Συμμαχίας" στο Δ.Σ. της Λίγκας

Η στάση των μικρομεσαίων και της "Συμμαχίας" στο Δ.Σ. της Λίγκας
Σούπερ Λιγκ, Super League, διοικητικό συμβούλιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι περισσότεροι από τους μικρομεσαίους της Super League "βράζουν" με τον Γιώργο Στράτο και δεν τον ξαναψηφίζουν. Τι θέλει η "Συμμαχία" και ο Πλατανιάς. Κρίσιμο το Δ.Σ. της Τρίτης (23/8, 14:30).

Η Super League είναι "ακέφαλη" μετά την παραίτηση του Γιώργου Στράτου από την προεδρία του συνεταιρισμού και πολλοί εκ των μικρομεσαίων "βράζουν" με την απόφασή του, θεωρώντας ότι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ήρε την υποστήριξή του στον ίδιο, δεν ήταν επαρκής λόγος για να δημιουργηθεί ζήτημα απομάκρυνσής του.

Μάλιστα, είναι τόσο ενοχλημένοι μαζί του, που δεν πρόκειται να μπουν στην διαδικασία να τον ξαναψηφίζουν. Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Πανόπουλος είχε τονίσει πως ο Γιώργος Στράτος θα κατέβει εκ νέου υποψήφιος, ακόμα και αν τον ψηφίσει μονάχα η Ξάνθη.

Από 'κει και πέρα, η "Συμμαχία" των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (μαζί και ο Πλατανιάς), θέλουν να βγει άμεσα πρόεδρος, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιον προτίθενται να προτείνουν, ενώ ας μην αποκλειστεί το ενδεχόμενο να στηρίξουν εκ νέου τον Γιώργο Στράτο.

Οι υπόλοιπες ομάδες θέλουν να πέσουν οι τόνοι και στην συνέχεια σε επόμενα Δ.Σ. να εκλεγεί νέος πρόεδρος. Θα πρέπει να τονιστεί ότι η εκλογή προέδρου δεν βρίσκεται στην θεματολογία του Δ.Σ. που είναι προγραμματισμένο για αύριο το μεσημέρι (23/8, 14:30). Το σίγουρο είναι πως οι τόνοι θα ανέβουν για τα καλά τόσο για την αναβολή του πρωταθλήματος, όσο και για το θέμα του προέδρου.

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ