STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η κόντρα Μπουλούτ - Άντονις

Η κόντρα Μπουλούτ - Άντονις
Μπουλούτ και Αντονις

Με αφορμή το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ηρακλής, η ηλεκτρονική έκδοση της ομογενειακής εφημερίδας, "Νέος Κόσμος" κάνει αφιέρωμα σε Μπουλούτ και Αντονις.

Το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή αποτελεί θέμα συζήτησης στις συχνές συνευρέσεις για καφέ των Καρίμ Μπουλούτ και Τέρι Αντονις.

Μία από αυτές κατέγραψε η ομογενειακή εφημερίδα "Νέος Κόσμος" στην ηλεκτρονική έκδοση της, δημοσιεύοντας ένα ξεχωριστό θέμα για τους δύο φίλους, από την παιδική ηλικία, ποτέ ήρθαν από το Σίδνεϊ στη Θεσσαλονίκη και θα γίνουν αντίπαλοι την Κυριακή.

"Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι για την πόλη και όπως κάθε ντέρμπι θα είναι δύσκολο. Περιμένουμε ότι η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί μας θα είναι ο καταλύτης για τη νίκη μας" λέει αρχικά ο μέσος του ΠΑΟΚ, Τέρι Αντόνις και προσθέτει: "Το γεγονός ότι εμπλέκεται και ένας Αυστραλός (Μπουλούτ) το κάνει πιο ενδιαφέρον για μένα".

"Προφανώς θα ήθελα να βρίσκονται στο γήπεδο και οι δικοί μας οπαδοί που είναι πολύ θορυβώδεις. Αλλά από τη στιγμή που αυτό δεν μπορεί να συμβεί λόγω των νόμων που επικρατούν στην. Ελλάδα, καλύτερα να ειναι γεμάτο το γήπεδο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Προτιμώ ένα γεμάτο γήπεδο με ένα παθιασμένο κοινό, παρά μια ήσυχη ατμόσφαιρα με ήσυχο κόσμο", τονίζει από την πλευρά του ο Μπουλούτ.

Ο συντάκτης του κειμένου σημειώνει ότι για τον επιθετικό του Ηρακλή είναι κάτι συνηθισμένο πλέον να παίζει στο εξωτερικό, αφού στα 17 του έπαιξε στη Μλάντα Μπόλεσλαβ στην Τσεχία οι αι μετά πέρασε και από την Τουρκία, όπου τον βοήθησε πολύ η συνύπαρξή του με τον Γκέκα.

"Στον Ηρακλή δεν παίζω στη φυσική μου θέση, αλλά προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου, αφού γι' αυτό είμαι εδώ. Ο,τι μου ζητήσει ο προπονητής προσπαθώ να το κάνω" προσθέτει ο Μπουλούτ.

Όσο για τον Άντονις, ο μέσος του ΠΑΟΚ, σημειώνει επί προσωπικού: "Προφανώς θα ήθελα να παίζω περισσότερο, αλλά δουλεύω σκληρά και περιμένω πότε ο προπονητής μου θα μου δώσει την ευκαιρία. Προς το παρόν, χαίρομαι που καθημερινά δουλεύω με παίκτες όπως ο Μπερμπάτοφ, ο Τζιόλης και άλλοι. Έχω βελτιώσει πολύ τη φυσική μου κατάσταση και γίνομαι καλύτερος οι παίκτης. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιας σύλλογος, με σπουδαίες εγκαταστάσεις και φανταστικό κόσμο, μεταξύ των οποίων και Έλληνες από την Αυστραλία. Στις κερκίδες της Τούμπας έχω δει πολλές φορές μπλουζάκια από τον σύνδεσμο της Μελβούρνης που είναι από τους πιο ενεργούς".

Το κείμενο κλείνει με αναφορά στη βαθμολογική θέση ΠΑΟΚ και Ηρακλή, αλλά και το κεφάλαιο " εθνική Αυστραλίας" για τους δύο παίκτες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ