STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Για Δευτέρα (2/3) το έκτακτο Δ.Σ. της Λίγκας

Για Δευτέρα (2/3) το έκτακτο Δ.Σ. της Λίγκας
Σούπερ Λίγκα

Την ερχόμενη Δευτέρα (2/2) αναμένεται να πραγματοποιηθεί το έκτακτο Δ.Σ. της Super League μετά την σημερινή συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, είχε συνάντηση σήμερα (25/2) με τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο, τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη.

Εκεί τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή και στο Δ.Σ. της Λίγκας δυο ημέρες μετά, με τον κ. Κοντονή να ανακοινώνει ότι δεν θα γίνουν παιχνίδια αυτό το Σαββατοκύριακο και ανανεώνεται το ραντεβού με τους ίδιους ανθρώπους την άλλη Τετάρτη (4/3).

Μέχρι τότε, θέλει να έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις και να έχουν τηρηθεί οι δεσμεύσεις τους, για το λόγο αυτό την Δευτέρα (2/2) αναμένεται να πραγματοποιηθεί το έκτακτο Δ.Σ. του συνεταιρισμού, προκειμένου να ειπωθούν όλα εκείνα που συζητήθηκαν με τον υφυπουργό και να διαμορφωθεί η ατζέντα για την συνάντηση δυο ημέρες μετά.

Αν μη τι άλλο, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνεδρίαση της Λίγκας, διότι πρέπει να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ μην ξεχνάμε τα όσα τραγικά συνέβησαν χθες (24/2) ανάμεσα σε παράγοντες ομάδων, τα οποία προκάλεσαν νέους τριγμούς στο -έτσι και αλλιώς ταλαιπωρημένο- ποδόσφαιρό μας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ