STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έστειλε δικηγόρο ο Παναθηναϊκός για την αποβολή του ΟΦΗ

Έστειλε δικηγόρο ο Παναθηναϊκός για την αποβολή του ΟΦΗ
ΟΦΗ

Αυτήν την ώρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου εξετάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ κατά της Σούπερ Λίγκας. Ο Παναθηναϊκός έστειλε δικηγόρο που θα ζητήσει την αποβολή των Κρητικών.

Η Δευτέρα (12/1) είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη μέρα για τον ΟΦΗ. Οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Σούπερ Λίγκας, ώστε να ορίζονται κανονικά τα παιχνίδια τους και μετά τις 12 Ιανουαρίου, ημερομηνία στην οποία εκπνέει η προθεσμία που έδωσε η Λίγκα στην κρητική ομάδα για να αποσυρθεί από το άρθρο 99.

Το παρών στην εκδίκαση δίνει ο Περιφερειαρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει στείλει δικηγόρο, που θα ζητήσει την αποβολή του ΟΦΗ.

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, ακόμα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Ανδρέας Μανουσάκης, οι Μαχλάς, Φασομυτάκης και Βλαχάκης από τη διοίκηση, καθώς και ο νομικός εκπρόσωπος των Ταυλαρίδη – Γεωργίου – Ρόβα, οι οποίοι ζητούν ενεργοποίηση ποινών για τον ΟΦΗ, εξαιτίας οφειλών προς το πρόσωπό τους.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (13/1) η Superleague έχει ορίσει διοικητικό συμβούλιο, με κυρίαρχο θέμα συζήτησης τα ασφαλιστικά μέτρα του ΟΦΗ κατά της διοργανώτριας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ