STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εργοτέλης - ΑΕΚ 1-1

Εργοτέλης - ΑΕΚ 1-1
Δέλλας, Μπούντιμιρ INTIME SPORTS

Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο και υπό συνεχή βροχόπτωση, Εργοτέλης και ΑΕΚ μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ. Δείτε τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα.

Σε ένα ματς που περίσσευε το παθος, Εργοτέλης και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, σε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να θεωρηθεί θετικό μόνο για τους γηπεδούχους. Κάκιστο το πρώτο μέρος, γρήγορο ρυθμό με φάσεις στην επανάληψη.

Για την ΑΕΚ, αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του δευτέρου γύρου και ότι έχτισε στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος, γκρεμίστηκε. Αρκετές αλλαγές στην 11αδα από τον Κωστένογλου. Σκόρερ οι Λυμπερόπουλος και Κατσικοκέρης

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης Εργοτέλης - ΑΕΚ


Ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

Διαιτητές: Αρετόπουλος (Τρικάλων) / Καρατζίκας (Αθηνών) - Τρύφων (Δράμας)

4ος Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Συνθέσεις:

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Τζανακάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Κυριακίδης, Ολίσε, Μπέτο (Κατσικοκέρης 61'), Κουτσιανικούλης, Μπούντιμιρ, Φραγκουλάκης

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραμπατζής, Αργυρίου, Κλωναρίδης (Καφές 70'), Λυμπερόπουλος, Χοσέ Κάρλος (Γκερέιρο 46'), Μπουγαϊδης (Κοντοές 43'), Βάργκας, Σιαλμάς, Ρίκκα, Δέλλας, Λαγός

Σκόρερ: Λυμπερόπουλος (0-1) 49', Κατσικοκέρης (1-1)75'

Κίτρινες κάρτες: Μπούντιμιρ 30', Λαγός 31', Ρίκκα 35', Κουτσιανικούλης 45', Κυριακίδης 46', Κοντοές 54', Τζανκάκης 56'

Ανασκόπηση αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο στο Παγκρήτιο, γινόταν δεν γινόταν ένα και το αυτό. Σε ολόκληρο το 45λεπτο έγιναν δύο φάσεις εκ των οποίων η μια ήταν αξιόλογη με ένα σουτ του Κλωναρίδη. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες, παρουσίασαν στον κακό αγωνιστικό χώρο λόγω βροχόπτωσης μόνο πάθος και όχι θέαμα.

Σκληρά μαρκαρίσματα, κακή κυκλοφορία της μπάλας και για τις δύο ομάδες και καμία φάση. Αρχικά η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, μέχρι το 30 και από εκεί ο Εργοτέλης ισορρόπησε το ματς, χωρίς όμως να δημιουργήσουν υποψία φάσης. Το ημίχρονο τελείωσε.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ότι δεν είδαμε στο πρώτο μέρος το είδαμε στο δεύτερο μισό και με το παραπάνω. Γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια για την ΑΕΚ με τον Λύμπε και μέχρι το 60ο λεπτό συνεχόμενη πίεση στους Κρητικούς για να διπλασιάσει τα γκολ.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Εργοτέλης ανέβηκε και σε συνδυασμό με την αλλαγή του Καραγεωργίου (έβγαλε τον Μπέτο και έβαλε τον Κατσικοκέρη) ο αγώνας έγειρε υπερ των γηπεδούχων.

Οι κιτρινόμαυροι της Κρήτης άρχισαν να πιέζουν σε όλο το μήκος του γηπέδου, με τον Κουτσιανικούλη να αποτελεί συνεχόμενη απειλεί από την μεριά του Λαγού. Τελικά η πίεση έβγαλε αποτέλεσμα με τον Κατσικοκέρη να φέρνει το ματς στα ίσα.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν έγινε κάποια σημαντική φάση, με τις δύο ομάδες να είναι εξουθενωμένες από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο.

Πού κρίθηκε το παιχνίδι

Το τελικό σκορ οφείλεται κυρίως στην αστοχία των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, κυρίως λόγου καιρού και κακού αγωνιστικού χώρου. Η αλήθεια είναι πως η βροχή μπορεί να μην επέτρεψε να γίνει ωραίο παιχνίδι, βοήθησε όμως στο να έχουμε εντυπωσιακές φάσεις στην επανάληψη.

Η συνέντευξη Τύπου

Κωστένογλου: " Κάτι πρέπει να γίνει σύντομα στην ΑΕΚ"

Καραγεωργίου:

Στατιστικά αγώνα

Γκολ

Ασίστ

Τελικές προσπάθειες

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

Κεφαλιές

Αποκρούσεις

Επεμβάσεις

Κλεψίματα

Φάουλ

Οφσάιντ

Κόρνερ

Λάθη

Γεμίσματα

Το φιλμ του αγώνα

21': Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα για την ΑΕΚ, με τον Κλωναρίδη να πιάνει ένα σουτ από τα 35 μέτρα περίπου και τον Πίρσον να διώχνει σε κόρνερ.

30': Ο Ολίσε για τον Εργοτέλη κάνει ωραία ενέργεια από τα αριστερά, μπαίνει μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, βγάζει μπαλιά στον Μπούντιμιρ ο οποίος με το χέρι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής το βλέπει το ακυρώνει και του δείχνει κίτρινη κάρτα.

49' ΓΚΟΛ (0-1): Σέντρα του Αργυρίου από τα δεξιά στην απέναντι μεριά στον Σιαλμά, ο Τζιανακάκης διώχνει λανθασμένα στο ημικύκλιο της περιοχής που βρισκόταν ο Λυμπερόπουλος. Ο άσος του δικεφάλου, κοντρόλαρε και έκανε ξερό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Πίρσον.

56': Στην αντεπίθεση ο Εργοτέλης με τον Κουτσιανικούλη από τα δεξιά, έδωσε στον Μπέτο έξω από την περιοχή ο οποίος έκανε προσποίηση και ξεπέρασε τον αντίπαλο του, σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Αραμπατζή.

60': Φάουλ από τα δεξιά για την ΑΕΚ, κοντά στην σέντρα, η εκτέλεση είναι βαθιά για τον προωθημένο Δέλλα στο δεύτερο δοκάρι, ο αμυντικός της ΑΕΚ γυρνάει με το κεφάλι στον ερχόμενο Κλωναρίδη, ο οποίος προλαβαίνει την μπάλα και στην ουσία την στρώνει στον Σιαλμά, ο οποίος αφύλακτος και από απόσταση βολής, έστειλε την μπάλα άουτ.

73': Επίθεση για τον Εργοτέλη, ο Κυριακίδης από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής πιάνει το φαλτσαριστό σουτ, η μπάλα πάει στη συμβολή των δοκαριώντης εστίας του Αραμπατζή.

74':Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ, ο Γκερέιρο βγάζει μόνο του τον Λαγό ο οποίος μπαίνει μέσα στην περιοχή του Πίρσον από τα αριστερά, περιμένι τον Σιαλμά στο κέντρο, αλλά η μπαλιά του πρώτου ήταν τραγική.

75' ΓΚΟΛ (1-1): Στην αντεπίθεση ο Εργοτέλης με τον Κουτσιανικούλη, ο άσος των γηπεδούχων ξεπέρασε τον Κοντοέ και από πλάγια θέση γυρίζει στο κέντρο της περιοχής και ο Κατσικοκέρης ερχόμενος πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι φέρνοντας το ματς στα ίσα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ