STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Επιτέλους γκολ από τους επιθετικούς

Επιτέλους γκολ από τους επιθετικούς
Αραβίδης Μήτρογλου Μρντάκοβιτς Ιγκόρ

Μπορεί το πρωτάθλημα της Superleague να έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος φέτος όμως βλέπουμε, επιτέλους, γκολ από τους επιθετικούς (videos)

Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν κάπως... περίεργα τόσο σε κοινωνικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο, με την οικονομική κρίση να επηρεάζει πλέον όλους τους τομείς της ζωής μας.

Εμείς θα σταθούμε στο ποδόσφαιρο, που είναι και η δουλειά μας, το οποίο έχει δεχθεί σκληρά χτυπήματα με την αποδυνάμωση σπουδαίων συλλόγων όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΛ, ο Ηρακλής και πολλοί άλλοι ακόμα.

Η κρίση βέβαια, όπως πολύ σωστά λένε, δημιουργεί (σπάνια) ευκαιρίες, ενώ χαρακτηριστικά στο ποδόσφαιρο δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσουν, σχεδόν, όλοι από την ίδια αφετηρία.

Έτσι στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν παρατηρούμε ένα ευχάριστο γεγονός που πέρσι η αλήθεια είναι πως μας έλειψε αρκετά. Τι είναι αυτό; Επιτέλους σκοράρουν οι επιθετικοί!

Έχοντας συμπληρώσει την 5η αγωνιστική (μας μένει βέβαια το ματς Άρης - Ξάνθη) έχουμε 20 ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει τουλάχιστον δυο τέρματα. Από αυτούς οι 14 είναι επιθετικοί και από αυτούς τους 14, οι επτά μετρούν από 3 έως 6 τέρματα σε 4-5 παιχνίδια.

Καλύτερα από πέρσι

Που θέλουμε να καταλήξουμε. Με τη βοήθεια του ανανεωμένου site της Superleague παρατηρούμε πως το τέλος της περσινής σεζόν βρήκε μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές να έχουν πετύχει διψήφιο αριθμό τερμάτων (Τζεμπούρ 20, Αθανασιάδης 13, Μήτρογλου 11, Παπαδόπουλος 11) μετά από 27, 26, 30 και 25 εμφανίσεις αντίστοιχα.

Φέτος η αναλογία γκολ ανά εμφάνιση των επιθετικών είναι πολύ μεγαλύτερη και αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα θα δούμε σίγουρα περισσότερους από τέσσερις ποδοσφαιριστές να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Superleague, Super...site

Εδώ να τονίσουμε πως οι άνθρωποι που εργάζονται στο επίσημο site της Superleague κάνουν σπουδαία δουλειά τα τελευταία δυο χρόνια και ειδικά φέτος προχώρησαν αρκετά βήματα μπροστά.

Πλέον όταν διαλέγετε μία ομάδα μπορείτε να επιλέξετε έναν ποδοσφαιριστή και να δείτε τα στατιστικά από την καριέρα του (με καρτέλες), ενώ όσοι γραφτούν στην υπηρεσία Newsletter τους περιμένουν αρκετές εκπλήξεις. Περάστε μία βόλτα από την Superleague, αξίζει.

* Να πούμε πως η σελίδα με τα στατιστικά και τις καρτέλες των ποδοσφαιριστών στην Superleague ανανεώνεται συνεχώς και γεμίζει με στοιχεία, οπότε καλό είναι να τις επισκέπτεστε συχνά

Επιτέλους γκολ από τους επιθετικούς
Superleague 2012-2013
Επιτέλους γκολ από τους επιθετικούς
Superleague 2013-2014
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ