STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Επιστολή Ολυμπιακού στον Γιώργο Στράτο

Επιστολή Ολυμπιακού στον Γιώργο Στράτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιστολή Ολυμπιακού στον Γιώργο Στράτο με αφορμή την απουσία του από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, που προκηρύχθηκαν οι εκλογές για τις 26 Οκτωβρίου.

Την αντίδραση του Ολυμπιακού προκάλεσε η απουσία του Γιώργου Στράτου από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ την Δευτέρα (12/9), στο οποίο προκηρύχτηκαν (εκ νέου) οι εκλογές στην Ομοσπονδία, αυτή την φορά για τις 26 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος της Super League και εξ’ οφίτσιο α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ δεν έδωσε το παρών. Το ίδιο έκαναν και άλλα οκτώ από τα 19 μέλη του συμβουλίου της Ομοσπονδίας που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση, με στόχο να προκαλέσουν έλλειψη απαρτίας και να μπλοκάρουν την συνεδρίαση και κατ’ επέκταση να τρενάρουν την προκήρυξη των εκλογών. Άλλες δύο απουσίες να υπήρχαν, θα είχαν πετύχει τον στόχο τους.

"Με την απουσία σας δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι συμμετείχατε στην προσπάθεια της αντιπολίτευσης για τεχνητή αναβολή της συνεδρίασης", αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην επιστολή που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Αγραφιώτη, αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, και επίσης μέλος της ΕΠΟ ως εκπρόσωπος της Super League, που ήταν παρών στο συμβούλιο. Ο Δ. Αγραφιώτης ζητάει να ενημερωθεί τους λόγους της απουσίας του Γ. Στράτου.

Ο πρόεδρος της Λίγκας απάντησε ότι είχε ενημερώσει τον «υπηρεσιακό» πρόεδρο της ΕΠΟ Μιχάλη Τζανόπουλο ότι την Δευτέρα στις 12 μ. ήταν προγραμματισμένο ραντεβού του με τον ΟΠΑΠ για την χορηγία του πρωταθλήματος (το Δ.Σ. της ΕΠΟ ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει μία ώρα αργότερα, ότι στις προθέσεις του ήταν να δώσει το παρών έστω και αργοπορημένα, μετά το τέλος του ραντεβού και ότι την τελευταία στιγμή προέκυψε προσωπικό πρόβλημα. "Η πορεία μου στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια δείχνει ποιος είμαι", αναφέρει ακόμη στην επιστολή του ο Γ. Στράτος.

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ