STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Επηρεάζουν τη Superleague οι Εθνικές Εκλογές

Επηρεάζουν τη Superleague οι Εθνικές Εκλογές
INTIME SPORTS

Η αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιφέρει Βουλευτικές Εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στο καλεντάρι της Superleague.

Νέο ζήτημα δημιουργείται με το καλεντάρι της Superleague, μετά τον ορισμό των Βουλευτικών Εκλογών την Κυριακή 25 Ιανουαρίου από τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Στην τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, στη Βουλή δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία των 180 βουλευτών για την ανάδειξη του Σταύρου Δήμα στο ύπατο αξίωμα της χώρας.

Συνεπώς, η Βουλή διαλύεται με βάση το Σύνταγμα και ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, θα διενεργηθούν Εκλογές.

Στη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν πέντε παιχνίδια της 20η αγωνιστικής της Superleague, όμως εκ των πραγμάτων, αναβάλλονται.

Το πλέον πιθανό σενάριο φαντάζει τα ματς να μεταφερθούν το Σάββατο 24/1 και τη Δευτέρα 26/1, ώστε να μην αναβληθεί ολόκληρη η αγωνιστική.

Άλλωστε, ήδη εκκρεμεί η 11η αγωνιστική, η οποία έχει οριστεί για τις 10-11 Ιανουαρίου και δεν υπάρχει το περιθώριο για την αναζήτηση νέας ημερομηνίας για άλλη μία αναβαλλόμενη αγωνιστική.

Επηρεάζουν τη Superleague οι Εθνικές Εκλογές
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ