STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ένταση και ξύλο στη Λέσβο

Ένταση και ξύλο στη Λέσβο
Καλλονή Κ17

Το ''έλα να δεις'' έγινε στο παιχνίδι Κ17 ανάμεσα στην ΑΕΛ Καλλονής και στον Ολυμπιακό. Ένταση στην αναμέτρηση με τραυματία παίκτη, συνοδεία αστυνομικής δύναμης αποχώρησε η αποστολή των ''ερυθρόλευκων''.

Για το πρωτάθλημα των εφήβων στη Superleague, η Καλλονή υποδέχτηκε την Κυριακή (7/12) τον Ολυμπιακό. Η απόφαση του διαιτητή Λέκκα (Λέσβου) να κρατήσει περισσότερο χρόνο από ό,τι αρχικά είχε υποδείξει, αλλά και το γκολ των Πειραιωτών στο 90'+10' με το οποίο πήραν τη νίκη (1-2), τίναξαν στον ''αέρα'' την αναμέτρηση.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛΚ Αλεξίου τραυματίστηκε σοβαρά σε μαρκάρισμα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων φέρονται να ήρθαν στα χέρια, ενώ στον σαματά που προκλήθηκε φέρεται να μπήκαν και φίλαθλοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αποστολή των ''ερυθρόλευκων'' αποχώρησε συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, υπό τον φόβο νέων επεισοδίων. Ο τεχνικός της Κ17 της Καλλονής, Χρήστος Πελέκης, δήλωσε: ''Σήμερα τα παιδιά είχαν ένα σκοπό: να παίξουν στα ίσια τον Ολυμπιακό και να κερδίσουν. Η οξυδέρκεια και το πάθος τους ήταν συγκλονιστικά μέσα στο γήπεδο. Αυτό αποδεικνύεται και από την τοποθέτηση του προπονητή του Ολυμπιακού κυρίου Μαυρογενίδη ο οποίος ήρθε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια για τη απόδοση της ομάδας μας.

Δεν φοβηθήκαμε καθόλου το παιχνίδι απέναντι στον αντίπαλο μας. Οι τρεις αλλαγές που έγιναν λόγω τραυματισμού παικτών μας επηρέασαν. Το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί ο αγώνας έπρεπε να λήξει στο 95’ και όχι στο 100’. Δεν νιώθουμε χαμένοι. ''.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ