STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έκτακτη συνεδρίαση της Super League

Έκτακτη συνεδρίαση της Super League
INTIME SPORTS

Την προσεχή Τετάρτη (22/2) θα συνεδριάσει έκτακτα η Super League, για όλα τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά, αλλά και για την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού του Συνεταιρισμού. Διαβάστε την ανακοίνωση

Την προσεχή Τετάρτη (22/2) θα συνεδριάσει έκτακτα η διοργανώτρια αρχή της Super League, για όλα τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά.

Αυτά είναι ο ΟΠΑΠ, αλλά και το άρθρο 5 του καταστατικού του Συνεταιρισμού το οποίο αφορά το πιστοποιητικό από την ΕΕΑ.

Όσον αφορά το άρθρο 5 του καταστατικού της Super League αφορά το πιστοποιητικό των ομάδων από την ΕΕΑ (να μην χρειάζονται οι ομάδες την έγκρισή της) και το οποίο η διοργανώτρια αρχή θέλει να το αποσύρει. Έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξει συνέχεια στην κόντρα με την Πολιτεία.

Αναλυτικά τι αναφέρει το καταστατικό της Super League (άρθρο 5, παράγραφος 5), όπως ψηφίστηκε από τη ΓΣ της και εγκρίθηκε από την ΕΠΟ, το Πρωτοδικείο Αθηνών και ισχύει από το 2006.

" Τόσο τα ιδρυτικά μέλη όσο και τα νέα μέλη για να διατηρήσουν την ιδιότητα του μέλους του συνεταιρισμού υποχρεούνται να προσκομίζουν ετησίως στο Δ.Σ. το πιστοποιητικό της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που προβλέπει η παρ. 3 του άρθρου 77Α του ν. 2725/1999, όπως ισχύει, και για όσο χρονικό διάστημα ο νόμος επιβάλλει την έκδοση του πιστοποιητικού αυτού και βεβαίωση της Ε.Π.Ο. ότι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α' Εθνικής σύμφωνα με το U.E.F.A. Licensing System".

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

" Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 22/02/2012 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και στις 16:00 Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δ.Σ. στις 14:00 έχουν ως ακολούθως:

1. Χορηγική Συνεργασία με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

2. Διάφορα

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Γ.Σ. στις 16:00 έχουν ως εξής:

1. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού.

2. Διάφορα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ