STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εξώδικο της Super League στον Καραγιάννη

Εξώδικο της Super League στον Καραγιάννη
INTIME SPORTS

Εξώδικο απέστειλε η Super League στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρη Καραγιάννη, για τις δηλώσεις του περί μπανανίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στην αντεπίθεση πέρασε η Super League και με εξώδικο που απέστειλε την Πέμπτη (28/11) στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρη Καραγιάννη τον καλεί να ανακαλέσει όσα ανέφερε, εναντίον της.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου με επιστολή του στον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη, αναφερόμενος στο θέμα που υπάρχει για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από την πρώτη κατηγορία και αυτών που αντίστοιχα θα προβιβαστούν από την δεύτερη, είχε καταφερθεί εναντίον της Super League.

" Οι άνθρωποι αυτοί (σ.σ. της Super League) δεν ενδιαφέρονται αν με τις ενέργειες τους διαστρεβλώνουν κατά το δοκούν τους νομούς και τους θεσμούς και εντέλει συμβάλλουν στη συνολική διακωμώδηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου", αναφέρει μεταξύ άλλων και στην συνέχεια παρομοιάζει το ελληνικό πρωτάθλημα με την μπανανία:

" Μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου θέλουν να παραβούν τους νομούς και τις διατάξεις, κάτι που συμβαίνει μόνο σε χώρες όπως η μπανανία".

Η διοργανώτρια αρχή της πρώτης κατηγορίας με το εξώδικο ζητά να ανακαλέσει, αλλιώς θα κινηθεί νομικά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ