STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δόξα Δράμας - Ατρόμητος 0-1

Δόξα Δράμας - Ατρόμητος 0-1
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος με γκολ του Μήτρογλου νίκησε την Δόξα Δράμας με 1-0 και πέρασε στην 3η θέση αφήνοντας πίσω του ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Σε ένα ματς με ωραίο ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος νίκησε την Δόξα Δράμας με 1-0, χάρη στο γκολ του Κώστα Μήτρογλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα και θα μπορούσαν να σκοράρουν αν ήταν πιο εύστοχοι. Ο Ατρόμητος ωστόσο ανέβασε στροφές και πήρε το χρυσό τρίποντο που τον έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Διαιτητής: Μήτσιος Χρήστος (Ηπείρου)

Α' Βοηθός: Μαγιάνης Χρήστος (Άρτας)

Β' Βοηθός: Κωστάρας Πολυχρόνης (Αιτ/νίας)

4ος Διαιτητής: Λιαχούδης Γεώργιος (Μακεδονίας)

Παρατηρητής:Τσορτανίδης Δημήτριος (Αχαΐας)

Καιρός: Αίθριος με αρκετό κρύο

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Δαύκος, Τριποτσέρης, Ρούτσης, Αγτζίδης, Κοβάσεβιτς (Κουρμπόγλου 60'), Σικαλιάς, Παπαδόπουλος (Καπέλ 67'), Ψυχογιός (Ουέλινγκτον 46'), Αμπουμπακάρι, Κυβελίδης, Στεργιανός.

Ατρόμητος (Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Επστάιν (Ιγκλέσιας 82'), Μπρίτο (Τάτος 77'), Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου (Αναστασάκος 80').

Σκόρερ: Μήτρογλου (σουτ 40')

Κάρτες: Στεργιανός (κίτρινη 23'), Τριποτσέρης (κίτρινη 55'), Τόμας (κίτρινη 75'), Φυτανίδης (κίτρινη 84'), Ράντμαν (93' κίτρινη)

Μπήκε δυνατά η Δόξα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με τον Κοβάσεβιτς έχασαν δυο καλές ευκαιρίες. Στο 2ο λεπτό ο Μαυροβούνιος φορ έκανε ένα σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι του Ράντμαν.

Ο νεαρός φορ έκανε άλλο ένα σουτ ένα λεπτό αργότερα, όμως η μπάλα κόντραρε πάνω στους Τόμας και Φυτανίδη.

* Ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος χρειάστηκε ράμματα στο κεφάλι για να συνεχίσει στο παιχνίδι

Στο 17ο λεπτό ο Κοβάσεβιτς έγινε και πάλι επικίνδυνος μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου, καθώς ανενόχλητος πήρε μία κεφαλιά και ο Ράντμαν με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Ακυρωθέν γκολ

Στο 20ο λεπτό ο Ατρόμητος πέτυχε ένα γκολ με τον Σφακιανάκη, όμως ο έμπειρος μέσος ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ μετά από σουτ του Τόμας που είχε προωθηθεί μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Ο νόμος του Μήτρογλου

0-1: Ο Ατρόμητος τα είχε βρει σκούρα στο παιχνίδι όμως ο Κωστας Μήτρογλου γι ακόμα μία φορά έδωσε τη λύση. Μετά από μπαλιά του Μπρίτο από τα δεξια, ο 23χρονος άσος έκανε το κοντρόλ και τις ντρίμπλες και με ωραίο σουτ νίκησε τον Δαύκο στο 40ο λεπτό.

Ο νεαρός φορ έχασε την πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 53' ο Σκόνδρας βρήκε ωραία τον Μήτρογλου που έφυγε φάτσα με τον Δαύκο, όμως άνοιξε το κοντρόλ και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2.

Η γκάφα της αγωνιστικής

Στο 68ο λεπτό έγινε μία απίστευτη φάση. Ρούτσης, Σικαλιάς και Κυβελίδης πήγαν να κάνουν "κομπίνα" σε μία εκτέλεση φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως αυτό που κατάφεραν ήταν να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλο!

Ο Κώστας Μήτρογλου έχασε απίστευτη ευκαιρία για να κάνει το 2-0 στο 75ο λεπτό. Μετά από λάθος κεφαλιά του Αγτζίδη, ο νεαρό φορ βρέθηκε απέναντι από τον Δαύκο, όμως το σουτ του πήγε ψηλά άουτ.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον αέρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο δεύτερο ημίχρονο.

MVP του αγώνα

Το δίδυμο Μήτρογλου - Μπρίτο χτύπησε και πάλι δίνοντας λύση στο επιθετικό πρόβλημα. Βέβαια ο νεαρός φορ έχασε τρεις απίστευτες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα ακόμα.

Αδύναμος κρίκος του αγώνα

Οι επιθετικοί της Δόξας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν παρότι είχαν ευκαιρίες. Επίσης ο Αγτζίδης έκανε μεγάλο λάθος, κεφαλιά ασίστ στον Μήτρογλου, το οποίο ευτυχώς για τον ίδιο δεν στοίχισε στην ομάδα του.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ