STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Διπλό στην Ξάνθη για να "χτίσει" σερί

Διπλό στην Ξάνθη για να "χτίσει" σερί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Ξάνθη στα Πηγάδια (19:30) και θέλει να νικήσει για να διατηρήσει το momentum της αγωνιστικής ανόδου. Με Βιγιαφάνιες στην ενδεκάδα.

Η Ξάνθη αποτελεί έναν από τους ιδανικούς προορισμούς για το τριήμερο της Αποκριάς, αφού το Καρναβάλι της είναι από τα πιο φημισμένα στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν έχει το περιθώριο για χαλαρότητα και ευθυμία, διότι τον περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα (25/2, 19:30) στα Πηγάδια.

Μετά από εμφατικές νίκες που συνοδεύτηκαν από καλή απόδοση, αναζητά το δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» στο πρωτάθλημα και την τρίτη διαδοχική νίκη. Διότι μέχρι τώρα, ούτε το ένα έχει πετύχει, ούτε το άλλο…

Επιπροσθέτως, υπάρχει και βαθμολογικό κίνητρο. Ακούγεται δυσάρεστο, αλλά η Ξάνθη είναι άμεση ανταγωνίστρια για τα play offs και εφόσον τη νικήσει, ο Παναθηναϊκός θα αυξήσει τη μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά στους 8 βαθμούς.

Το κυριότερο, όμως, με μία νίκη στα Πηγάδια, θα επιβεβαιώσει οριστικά την ανοδική πορεία της ομάδας, θα τονώσει και άλλο την αυτοπεποίθηση και θα τον βάλει με άλλον «αέρα» στον Μάρτιο των ντέρμπι και των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πάντως, η Ξάνθη έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια… Στα τελευταία εφτά παιχνίδια, τον έχει νικήσει 4 φορές, έχει 2 ήττες και 1 ισοπαλία, ενώ πρόπερσι τον απέκλεισε από τον Κύπελλο…

Δεν αλλάζει τη "συνταγή"

Ενδεκάδα και τακτική που νικούν, δεν αλλάζουν! Κατά συνέπεια, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα διατηρήσει το 4-4-2 με επιθετική προσέγγιση, με τις αναγκαίες προσαρμογές στο στυλ της Ξάνθης.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, οι Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπής και Χουλτ στην τετράδα της άμυνας, οι Ζέκα και Κουρμπέλης θα παίξουν αμυντικοί χαφ, ενώ οι Μπεργκ και Κλωναρίδης θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Ο Βιγιαφάνιες εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην ενδεκάδα, διεκδικώντας μία θέση από τους Εμποκού και Μπουμάλ. Ο Κογκολέζος, εάν θα κριθεί έτοιμος, θα αρχίσει με τον Αργεντίνο, διαφορετικά θα διατηρηθεί ο Καμερουνέζος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρώτη φορά μπαμπάς ο Λέτο
Έκπληξη στην αποστολή του Παναθηναϊκού, εκτός ο Λέτο, μέσα ο Μολίνς
Πίσπας: "Να βελτιώνομαι για να πάρω και άλλες ευκαιρίες"
Μολέντο: "Το μέλλον μου εξαρτάται και από την ομάδα"
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ