STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Διοικητικό Συμβούλιο με επίκεντρο την NOVA στην Super League

Διοικητικό Συμβούλιο με επίκεντρο την NOVA στην Super League
Super League Μποροβήλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως έκανε γνωστό η Super League την Τρίτη (5/7) θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. με θέμα τη συνεργασία με τη NOVA ενώ θα γίνει γνωστό και το πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Την Τρίτη (5/7) θα πραγματοποιηθεί κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο στην Super League με επίκεντρο τη συνεργασία με τη NOVA και το αίτημα από πλευράς Forhnet να μειωθούν οι ομάδες του πρωταθλήματος ώστε αυτό να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Κάτι που φυσικά δεν βρίσκει σύμφωνους τους παράγοντες της Super League και το θέμα είναι στον αέρα. Για αυτό και ακόμα η Super League δεν έχει στείλει στην ΕΠΟ την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι στην διάρκεια της Παρασκευής (1/7) υπήρξε επαφή παραγόντων των ομάδων της Super League με ανθρώπους της NOVA για να συζητήσουν για το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης στην διάρκεια του Δ.Σ. θα υπάρξει συζήτηση για την κλήρωση του πρωταθλήματος αλλά και τον χορηγό στο νέο πρωτάθλημα: \

"Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 05/07/2016 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Θέματα συνεργασίας με τη Forthnet.

2/ Θέματα κλήρωσης Πρωταθλήματος.

3/ Χορηγικά ζητήματα.

4/ Θέμα μελέτης περί ανταγωνιστικότητας Πρωταθλήματος.

5/ Οικονομικά ζητήματα.

6/ Θέματα ετήσιου συνοπτικού προγράμματος.

7/ Θέματα Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων.

8/ Διάφορα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ