STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δεν θα γίνει το Δ.Σ. της Super League

Δεν θα γίνει το Δ.Σ. της Super League
INTIME SPORTS

Η Super League ανέβαλε τελικά το προγραμματισμένο για την Τετάρτη Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλες τις ΠΑΕ να υπογράψουν μια ανακοίνωση που καταδικάζει την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο.

Την ώρα που οι περισσότερες ΠΑΕ περίμεναν την επιβεβαίωση και την οριστικοποίηση για το Διοικητικό Συμβούλιο που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη παρουσία όλων των ισχυρών αντρών των ομάδων της Super League η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να μην διεξαχθεί Δ.Σ.

Μάλιστα απέστειλε ένα κείμενο με το οποίο ζητείται να υπογράψουν οι ΠΑΕ μέχρι την Τετάρτη 19/11. Το σχετικό κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά:

"H Super League από την πρώτη στιγμή καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση κατά του Αντιπροέδρου της Κ.Ε.Δ. κ. Ζωγράφου. Τα μέλη της Super League κάνουν έκκληση προς την Ελληνική Δικαιοσύνη να επιληφθεί άμεσα της υπόθεσης και να αποκαλύψει το συντομότερο δυνατό τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονικής ενέργειας.

Τα μέλη της Super League στα πλαίσια της εκτόνωσης του κλίματος δεσμεύονται να απέχουν από οποιαδήποτε πράξη ή δήλωση που θα επιβαρύνει το κλίμα σε σχέση με την Ελληνική Διαιτησία και καλούν τα Μ.Μ.Ε. να απέχουν από δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που οδηγούν στη στοχοποίηση διαιτητών".

Η αναβολή του Δ.Σ. έφερε την αντίδραση αρκετών ΠΑΕ της Super League που περίμεναν πως θα συγκληθεί το συμβούλιο για να συζητηθούν επί τάπητος τα προβλήματα και να υπάρξουν συζητήσεις και όχι να ξεπερασθούν με μια απλή ανακοίνωση.

Τι μέλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την διεξαγωγή των αγώνων ή μη το προσεχές Σαββατοκύριακο το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότερες ομάδες θα υπογράψουν την ανακοίνωση η οποία και θα βγει και έτσι το μπαλάκι θα πάει στην ΕΠΟ η οποία θα αποφασίσει την Τετάρτη ή την Πέμπτη για το αν θα ορίσει η όχι διαιτητές στις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ