STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αυλαία με δυο ακόμα αγώνες

Αυλαία με δυο ακόμα αγώνες
Καραμάνος

Με τα παιχνίδια ΑΕΛ Καλλονής - Ατρόμητος και Πλατανιάς - Πανθρακικός ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική. Διαβάστε τα τελευταία νέα των τεσσάρων ομάδων

Δυο παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα το απόγευμα που θα κρίνουν πολλά για την πορεία ομάδων και... προπονητών.

Εσείς διαβάστε το αναλυτικό pre game της 6ης αγωνιστικής για να δείτε την "προϊστορία" των δυο αναμετρήσεων.

Πλατανιάς - Πανθρακικός 17:00 (NS2)

Την πρώτη του νίκη αναζητά ο Πλατανιάς στην Κρήτη απέναντι στον Πανθρακικό, αφού μέχρι στιγμής μετρά 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Σε περίπτωση που στραβώσει και αυτό το αποτέλεσμα δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στον πάγκο της ομάδας.

Το καλό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι πως στη διάθεση του έχει σχεδόν όλους του ποδοσφαιριστές, με τον Τόνι Μοράλ να μένει εκτός τελευταία στιγμή. Αναλυτικά η αποστολή:

Αγκιλέρα, Γιακουμάκη, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζουμπουλάκη, Ιντζίδη, Κατάι, Μπέλιτς, Μπεριάν, Ναζλίδη, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπη, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Από την άλλη πλευρά ο Άκης Μάντζιος θέλει να φύγει από τα Χανιά με ένα θετικό αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι πως ο Πανθρακικός παίζει έξυπνα φέτος με αποτέλεσμα να μετρά μόλις μία ήττα.

Στα θετικά νέα η επιστροφή του Κουτσόπουλου και του Έμπου στην αποστολή. Αναλυτικά:

Κουτσόπουλος, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ζοσέ, Μίκουλιτς, Ρομέου, Ιγκόρ, Κάσες, Πόποβιτς, Ντιόγκο, Λαδάκης, Χρήστου, Μπαικαρά, Τζάνης, Εμπόου, Καθάριος, Κατσικοκέρης και Ζεκίνια.

ΑΕΛ Καλλονής - Ατρόμητος 19:30 NS1

Ο Γιάννης Μαντζουράκης θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ έχοντας στη διάθεση του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Γιόναν Γκαρσία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σιδεράκης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Γκάσιτς, Κριπιντίρης, Φαρία, Σιλιγαρδάκης, Χουανλού, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Γάλας, Λαμπρόπουλος, Μανούσος, Καζάκης, Περόνε, Βλαστέλλης .

Στο στρατόπεδο του Ατρόμητου βλέπουν ως μεγάλη ευκαιρία το γεγονός πως το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και ο Γιώργος Παράσχος ζήτησε τη νίκη.

Το πρόβλημα της τελευταία στιγμής με τον Φυτανίδη ξεπεράστηκε και δεν αποκλείεται μάλιστα να τον δούμε στο δεξί άκρο της άμυνας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σηφάκης, Τσενάμο, Νάστος, Φάμπιο, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπρίτο, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος, Καραγκούνης, Ναπολεόνι, Γεωργίου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ