STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αύριο αποφασίζει ο Κοντονής

Αύριο αποφασίζει ο Κοντονής
Κοντονής INTIME SPORTS

Μετά τα επεισόδια στο Περιστέρι ανάμεσα σε οπαδούς του Ατρομήτου και της ΑΕΚ, όπου υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα και συνοδεύτηκαν από προσαγωγές και τραυματισμούς, ο Σταύρος Κοντονής θα εξετάσει αύριο (8/2) όλα τα ενδεχόμενα.

Τα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο δε λένε να σταματήσουν και αυτή την φορά είχαμε τις μάχες ανάμεσα σε οπαδούς του Ατρομήτου και της ΑΕΚ μετά το φινάλε του αγώνα στο Περιστέρι. Προσαγωγές από την αστυνομία και τραυματισμοί περιελάμβανε το "μενού", με τον Σταύρο Κοντονή να είναι σε κάθε περίπτωση προβληματισμένος.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει κάνει πολύ πιο αυστηρό το νομοθετικό πλαίσιο, όμως αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει πολύ τα πράγματα και τα επεισόδια συνεχίζονται. Για εκτεταμένα επεισόδια έχει διακόψει το πρωτάθλημα κατά το παρελθόν, όμως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία σκέψη, ούτε έχει αποφασίσει κάτι.

Από αύριο (8/2), θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και θα δει το τι ακριβώς θα πράξει (στις 12:00 έχει σύσκεψη στην Γραμματεία). Τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλείεται, ίσως θελήσει να "ταρακουνήσει" κάποια πράγματα, διότι έπονται μεγάλα ντέρμπι, όμως θα πρέπει όλοι να περιμένουν τις αποφάσεις του. Εν αναμονή, λοιπόν...

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ