STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άτρόμητος - Καβάλα 0-0

Άτρόμητος - Καβάλα 0-0
Αναστασάκος INTIME SPORTS

Ατρόμητος και Καβάλα έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι που δεν θα θυμάται κανείς, αφού οι φάσεις ήταν ελάχιστες και οι δυο ομάδες αδιάφορες. Διακοπή 2 λεπτών στο παιχνίδι λόγω εισβολής οπαδών.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, Ατρόμητος και Καβάλα έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς που σίγουρα δεν θα θυμάται κανείς μετά από καιρό.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά στο πρώτο μέρος, όμως στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και στο δεύτερο ημίχρονο παρακολουθήσαμε μία... σούπα.

Στοιχεία αγώνα


Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδ/σου), Ζαρακοβίτης (Μεσσηνίας)

4ος: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

Καιρός: Βροχές και αρκετό κρύο


Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνς, Σκόνδρας, Ολιβέιρα, Σαμπού, Δάρλας (Αθανασίου 65'), Μπάλλας, Σαρμιέντο, Καραγκούνης, Καραλής, Τάτος (Φαβάλι 69'), Αναστασάκος (Μπρίτο 76').

Στον πάγκο: Μιχαηλίδης, Φαβάλι, Καμαρά, Νάστος, Μελισσάς, Μπρίτο, Αθανασίου.


Καβάλα (Ματζουράκης): Βαγέχο, Οικονόμου, Θεοδωρίδης, Ντουγκλάο(Τόμασιτς 72'), Περεϊρινια(Βλάχος 39'), Ντιέ, Καρντόσο, Αμπντούν, Ονουάτσι(Βουτσίσεβιτς 56'), Ρίος, Νικουλάε.

Στον πάγκο: Γκαλίνοβιτς, Βουτσίσεβιτς, Ντικρόκ, Βλάχος, Γιάννου, Καπνόπουλος, Τόμασιτς.


Σκορερ: -


Καρτες: Δάρλας (36' κίτρινη), Σαμπού (κίτρινη 54').

Το πρώτο ημίχρονο...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Καβάλα να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα είκοσι λεπτά. Ο Αναστασάκος ωστόσο ήταν ο μοιραίος παίκτης του ημιώρου, αφού έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες. Στο 13' βγήκε τετ α τετ με τον Βαγέχο, όμως ο Ισπανός έδιωξε με τα πόδια, ενώ στο 34' βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και έστειλε την μπάλα άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Καραλή να χάσει μία καλή ευκαιρία, όταν και γύρισε ωραία την μπάλα με σέντρα-σουτ, όμως ο Βαγέχο μπλόκαρε.

Η Καβάλα νωρίτερα (21') έχασε μία καλή φάση. Ο Αμπντούν με ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και έφτασε φάτσα με τον Ιτάνς, όμως Γάλλος πορτιέρο έδιωξε με δυσκολία.


Στο 34ο λεπτό ο Σκόνδρας έκανε τη σέντρα τη από τα δεξιά, ο Αναστασάκος μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής δεν βρήκε καλά την μπάλα και την έστειλε άουτ. Το πρώτο μέρος τελείωσε με τον Νικουλάε να βρίσκεται απέναντι από τον Ιτάνς, όμως ο Γάλλος άσος μπλόκαρε και πάλι.

Το δεύτερο ημίχρονο....

Η επανάληψη ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μην πιέζουν για κάποιο γκολ, αφού το παιχνίδι δεν είχε ενδιαφέρον και οι παίκτες του Ατρόμητου είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μοναδική στιγμή που είχε ενδιαφέρον στο ξεκίνημα μία κεφαλιά του Νικουλάε, που πέρασε όμως για λίγο άουτ.

Ο Ατρόμητος έχασε μία σπουδαία ευκαιρία στο 80ο λεπτό, όταν ο Μπρίτο έκανε δυνατό σουτ από μακριά, με τον Βαγέχο εκτός θέσης, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ