STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος-Κέρκυρα 2-0

Ατρόμητος-Κέρκυρα 2-0
INTIME SPORTS

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εποχή του Νίκου Αναστόπουλου στον Ατρόμητο με την ομάδα του Περιστερίου να επικρατεί εύκολα με 2-0 της Κέρκυρας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί Φυτανίδης και Ταυλαρίδης τα γκολ των "κυανόλευκων"

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2013 η εποχή του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του Ατρομήτου, καθώς η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε εύκολα με 2-0 της Κέρκυρας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Για τον Ατρόμητο που έφτασε στους 28 βαθμούς, όσους έχει και ο Αστέρας Τρίπολης τα γκολ σημείωσαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, Φυτανίδης και Ταυλαρίδης. Από την άλλη η Κέρκυρα που ήταν πολύ μέτρια παρέμεινε στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 16η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ατρόμητος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από την Κέρκυρα. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου με καλή αμυντική λειτουργία και με τελικές 7-0 κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα από στημένες φάσεις και να αποκτήσει το προβάδισμα για τη νίκη από νωρίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έριξε τον ρυθμό του με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να ανέβει λίγα μέτρα στο τερέν, αλλά να μην μπορεί αν απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ιτάνζ. Έτσι ο Ατρόμητος πήρε εύκολα το τρίποντο ξεκινώντας με το δεξί τη νέα χρονιά με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του.

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Διαιτητής/Βοηθοί: Τοπούζης (Θράκης)/Δημητριάδης (Καστοριάς), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης (84' Φάμπιο), Σουμπίνιο (76' Πίτου Γκαρσία), Επστάιν (86' Καραμάνος), Κούτσι.

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης (59' λ.τρ. Ηλιάδης), Τσουμάνης, Γκούμας, Κρητικός, Λεόν, Βασιλόγιαννης (71' Σίμωσης), Τσοκάνης, Μπάρκογλου.

Κίτρινες κάρτες: Φυτανίδης (78', Ατρόμητος)-Έντερ (80', Κέρκυρα)

Σκόρερ: Φυτανίδης (26', Ατρόμητος), Ταυλαρίδης (31', Ατρόμητος)

Απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο

Απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος. Μετά από το πρώτο εικοσάλεπτο που οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στο πρώτο γκολ.

Στο 26' ο Επστάιν εκτέλεσε φάουλ και ο Φυτανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Πέντε λεπτά αργότερα (31') η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Επστάιν εκτέλεσε κόρνερ αυτή τη φορά και ο έτερος κεντρικός αμυντικό ο Ταυλαρίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Ο Ατρόμητος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, αλλά τα σουτ του Γιαννούλη στο 39' και του Ταυλαρίδη στο 44' δεν είχαν αποτέλεσμα.

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο

Η πρώτη καλή ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου ήταν για τον Ατρόμητο, όταν ο Δημούτσος στο 50' έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Έντερ και να απομακρύνεται.

Στο 56' ήταν η σειρά της Κέρκυρας να απειλήσει, όταν ο Τζουμάνης έκανε την σέντρα και ο Ζουμπουλάκης με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα (59') ο Επστάιν έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε η μπάλα και στο σουτ του Κούτσι στο 67'.

Στο 71' ο Ιγκλέσιας βρήκε χώρο έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ με τον Αναστασόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα.

Λίγο αργότερα (76') η Κέρκυρα απείλησε και πάλι όταν ο Σίμωσης έκανε την κεφαλιά με τον Ιτάνζ να μπλοκάρει, ενώ στο 81' από το σουτ του Μπάρκογλου ο Φυτανίδης έδιωξε την μπάλα.

Στο 83' ο Ατρόμητος έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κούτσι έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον Ατρόμητο να παίρνει την μεγάλη νίκη.

MVP της αναμέτρησης

Ο Σωκράτης Φυτανίδης είναι από τους πρωταγωνιστές του αγώνα. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός άνοιξε τον δρόμο του Ατρομήτου για τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα. Παράλληλα επί προσωπικού ο Φυτανίδης έχει σημειώσει τρία τέρματα εναντίον της ομάδας του νησιού των "Φαιάκων".

Η απογοήτευση

Η επιθετική γραμμή της Κέρκυρας σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Ατρόμητο. Τόσο ο Μπάρκογλου, όσο και ο Λεόν δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν προβλήματα με αποτέλεσμα η ομάδα του Άκη Μάντζιου να μην σημειώνει γκολ για τρίτη αγωνιστική.

Στατιστικά Αγώνα

2 Γκολ 0
2 Ασίστ 0
13 Τελικές Προσπάθειες 2
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 0
3 Κεφαλιές 1
1 Αποκρούσεις 7
9 Επεμβάσεις 10
17 Κλεψίματα 17
26 Φάουλ 11
0 Οφσάιντ 3
8 Κόρνερ 3
50 Λάθη 51
11/24 Γεμίσματα 2/12
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ