STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Άστοχες οι απειλές και η παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης"

"Άστοχες οι απειλές και η παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της Super League Απόστολος Παπουτσάκης, τόνισε πως είναι άστοχες οι απειλές και η ευθεία παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης προκειμένου να επηρεαστούν αποφάσεις. Διαβάστε την δήλωσή του

Θέση στα λεγόμενα του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, για την απόφαση του αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης πήρε την Μεγάλη Πέμπτη η Super League με δήλωση του προέδρου Απόστολου Παπουτσάκη.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, στην δήλωσή του αναφέρει πως είναι άστοχες οι απειλές και η ευθεία παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης, προκειμένου να επηρεαστούν οι αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων και δεν βοηθούν.

Αναλυτικά η δήλωση του Απόστολου Παπαπουτσάκη:

" Η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, όπως και κάθε πράξη βίας, είναι απολύτως καταδικαστέα. Ο σεβασμός όμως στην αυτονομία και τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης είναι αδιαπραγμάτευτος.

Τα ειρωνικά και τα προσβλητικά σχόλια, οι απειλές και η ευθεία παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης, προκειμένου να επηρεαστούν οι αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων, είναι άστοχες και δε βοηθούν στη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ