STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 3-0

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 3-0
INTIME SPORTS

Με πρωταγωνιστή τον Ράγιος ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εύκολα τον Ατρόμητο με 3-0 στο ματς που ολοκλήρωσε την 11η αγωνιστική της Super League. Αήττητοι εντός έδρας οι Αρκάδες έφτασαν στους 20 βαθμούς

Με πρωταγωνιστή τον Ράγιος και "εκτελεστές" τους Μπαρτολίνι και Ναβάρο, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εύκολα με 3-0 τον Ατρόμητο στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 11η αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη παρά την βροχή έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο έχοντας και δύο δοκάρια εκτός από τα τρία γκολ και κάνοντας το "πέντε στα πέντε" εντός έδρας έφτασε στους 20 βαθμούς.

Από την άλλη ο Ατρόμητος έκανε κακό παιχνίδι γνωρίζοντας την πρώτη του εκτός έδρας ήττα και μένοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε σημείωσε δύο τέρματα, ενώ είχε και δύο δοκάρια, ικανοποιώντας τον Σάκη Τσιώλη και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Αντίθετα ο Ατρόμητος δεν είχε την ανάπτυξη των προηγούμενων αγώνων επηρεασμένος από την συνεχή βροχή και το μόνο που είχε ήταν ένα δοκάρι με τον Γκαρσία στο πρώτο 15άλεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Αστέρας ήταν ο κυρίαρχος και με πρωτεργάτη τον Ράγιος και "εκτελεστή" τον Ναβάρο πέτυχε ένα ακόμη γκολ "καθαρίζοντας" την υπόθεση νίκη. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του δεν απείλησε τον Αστέρα κάνοντας ένα κακό παιχνίδι.

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

Διαιτητής/Βοηθοί: Αρετόπουλος (Τρικάλων)/ Μπαλτάς (Αχαΐας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Φορμίκα, Φραγκουλάκης (64' Κουρμπέλης), Ουσέρο (82' Έγκον), Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Γκάμπριελ (76' Καλαντζής).

Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (58' Μπρίτο), Δημούτσος, Καραγκούνης (77' Μπέλιτς), Καραμάνος, Γκαρσία (68' Σουμπίνιο), Κούτσι.

Κίτρινες κάρτες: Φορμίκα (24', Αστέρας Τρίπολης), Ουσέρο (34', Αστέρας Τρίπολης)-Κούτσι (36', Ατρόμητος), Σκόνδρας (38', Ατρόμητος), Μπρίτο (77', Ατρόμητος)

Σκόρερ: Μπαρτολίνι (14', Αστέρας Τρίπολης), Ναβάρο (26', 57', Αστέρας Τρίπολης)

Πολύ καλός ο Αστέρας

Ο Ατρόμητος μπορεί να ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, αλλά ο Αστέρας ήταν αυτός που στην συνέχεια ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και ήταν εξαιρετικός στην επίθεση.

Στο 11' από το σουτ του Καραγκούνη ο Φούλοπ μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 13' ο Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πήρε περίργη τροχιά και σταμάτησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στην ομάδα της Τρίπολης που πήρε τα ηνία της αναμέτρηση με πρωταγωνιστή τον Ράγιος.

Στο 14' λοιπόν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπαρτολίνι πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ιτάνζ για να κάνει το 1-0 για τους Αρκάδες.

Επτά λεπτά αργότερα (21'), ο Ναβάρο δοκίμασε το σουτ από μακριά με τον Ιτάνζ να είναι στην σωστή θέση και να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 26', ο Ράγιος έβγαλε μια καταπλητική μπαλιά στην περιοχή του Ατρομήτου και ο Ναβάρο με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην συνέχεια της αναμέτρησης και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας είχε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες.

Αρχικά στο 33', όταν από το σουτ του Ντε Μπλάσις η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ιτάνζ και στο 40', όταν ο Ράγιος έκανε το συρτό δυνατό σουτ με την μπάλα να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ατρομήτου και να φεύγει άουτ.

"Καθάρισε" στο δεύτερο τη νίκη

Ο Αστέρας μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο όπως τελείωσε το πρώτο φουριόζος και κατάφερε να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη.

Στο 52' ένα σουτ από τον Δημούτσο δεν ανησύχησε τον Φούλοπ που μπλόκαρε την μπάλα και στην συνέχεια ο Ράγιος με τον Ναβάρο μίλησαν και πάλι.

Ο Ράγιος λοιπόν στο 57' έβγαλε μια ακόμη πολύ ωραία ασίστ στον Ναβάρο ο τελευταίος απέναντι από τον Ιτάνζ πέρασε την μπάλα από πάνω του και την έστειλε στο βάθος της εστίας για το 3-0.

Στο 68' ο Σκόνδρας ήταν αυτός που δοκίμασε ένα μακρινό σουτ το οποίο δεν είχε τύχη και δεν ανησύχησε την ομάδα της Αρκαδίας.

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα από την στιγμή που είχε κριθεί ο νικητής, ο ρυθμός έπεσε και λόγω των αλλαγών που έκαναν οι δύο προπονητές με τον Αστέρα να κρατάει εύκολα το υπέρ του 3-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

MVP της αναμέτρησης

Ο Ναβάρο μπορεί να σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ράγιος. Ο Ισπανός μέσος έκανε πολύ καλό παιχνίδι και με τις ασίστ του άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη των Αρκάδων.

Η απογοήτευση

Η συνολική εικόνα του Ατρομήτου απογοήτευσε. Είναι γεγονός πως δεν έκανε καλό παιχνίδι για πρώτη φορά φέτος μακριά από το Περιστέρι και γνώρισε παράλληλα την πρώτη του ήττα εκτός έδρας.

Στατιστικά Αγώνα

3 Γκολ 0
3 Ασίστ 0
9 Τελικές Προσπάθειες 10
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 9
1 Κεφαλιές 0
5 Αποκρούσεις 3
16 Επεμβάσεις 13
25 Κλεψίματα 16
22 Φάουλ 9
3 Οφσάιντ 0
7 Κόρνερ 5
46 Λάθη 55
5/16 Γεμίσματα 13/32
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ