STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αρχές Ιουνίου η απόφαση για την πρόταση των ομάδων στην ΕΠΟ

Αρχές Ιουνίου η απόφαση για την πρόταση των ομάδων στην ΕΠΟ
Σήμα Super League ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων της Super League με εκείνους της ΕΠΟ έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει τη θέση της η ομοσπονδία όσον αφορά την πρόταση των "16".

Στα τέλη Μαρτίου ο Χρήστος Πανόπουλος παρουσίασε την πρόταση των "11" ομάδων της Super League για βελτίωση του προϊόντος, την οποία στη συνέχεια ενέκριναν όλες οι ομάδες της λίγκας.

Την Τετάρτη (25/5) η διοργανώτρια Αρχή συζήτησε για τρίτη φορά την πρόταση με την ΕΠΟ και όπως έγινε γνωστό, στις 10 Ιουνίου θα γίνει γνωστό αν θα την αποδεχθεί η διοίκηση του Γιώργου Γκιρτζίκη ή όχι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα, τρίτη (3η) συνάντηση, στα γραφεία της ΕΠΟ, μεταξύ της Ομοσπονδίας και της Super League, με αντικείμενο την πρόταση των 16 ΠΑΕ-Μελών τηςSuperLeague, αναφορικά με την αναβάθμιση βασικών πτυχών του συστήματος διαιτησίας του πρωταθλήματος της Super League.

Στην εν λόγω συνάντηση η ΕΠΟ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο αυτής, κύριο Γ. Γκιρτζίκη και από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, κύριο Γ. Καραμελίδη, ενώ τηSuperLeagueεκπροσώπησαν ο πρόεδρος αυτής κύριος Γ. Μποροβήλος και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕSKODAΞάνθη, κύριος Χ. Πανόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεσμεύθηκε προς τους εκπροσώπους τηςSuperLeagueότι, το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου, θα ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή για το αν η πρόταση που υπεβλήθη θα τύχει θετικής ή αρνητικής απάντησης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ