STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης-Βέροια 0-0

Άρης-Βέροια 0-0

Σε ένα φιλικό παιχνίδι χωρίς την μεγάλη φάση αλλά με αρκετά νεύρα ειδικά στα τελευταία λεπτά Άρης και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκε Άρης και Βέροια στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σε ένα φιλικό παιχνίδι χωρίς την μεγάλη φάση αλλά με αρκετά νεύρα ειδικά στα τελευταία λεπτά.

Αμφότερες οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θέλουνε ακόμη δουλειά αναζητώντας την χημεία τους λιγότερο από δύο εβδομάδες από την σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είχε τα δικά του παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του στην διάρκειά του και πλέον καλείται να διορθώσει τα κακώς κείμενα που είδε εν όψει της πρεμιέρας με τον Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη (18/08, 19.15).

Κι όσο για τον Γκόραν Στεβάνοβιτς κάνοντας αρκετές αλλαγές από το ξεκίνημα όσον αφορά την βασική ενδεκάδα φρόντισε να μοιράσει αρκετά μπράβο στην διάρκεια του φιλικού χωρίς αυτό να σημαίνει πως η συνολική εικόνα τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο εν όψει της πρεμιέρας στα Χανιά με τον Πλατανιά μια μέρα νωρίτερα (17/08, 19.15).

Σε ένα παιχνίδι που συνολικά ήταν μέτριο, με ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς ουσιαστικά φάση και σε ένα δεύτερο ημίχρονο όπου είχε από μία ευκαιρία και όχι κλασική για τον Άρη και την Βέροια αντίστοιχα.

Στο 12' ο Ηρακλής έκοψε την μπαλιά του Μρντάκοβιτς που είχε καταφέρει να φύγει από κανονική θέση μετά από μπαλιά του Όστοϊτς με αποτέλεσμα η μπάλα να μην φθάσει ποτέ στον επερχόμενο Καλτσά, ενώ στο 25' ο Άρης είχε ένα σουτ του Τάτου για να μπλοκάρει ο Αναστασόπουλος.

Κάπως έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο του φιλικού με το δεύτερο να ξεκίνησε με τον Διούδη στο 48' να απομάκρυνε την επικίνδυνη σέντρα του Μπαργκάν, ενώ στο 56’ ο Αναστασόπουλος δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την κεφαλιά του Ουντότζι.

Στο 77' ήρθε η καλύτερη ευκαιρία του Άρη με τον Σουνά να προτιμάει αντί να σουτάρει να βγάλει στον Αγγελούδη που δεν πλάσαρε σωστά στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Αναστασόπουλου και τέλος στο 80' μετά από κόρνερ του Καλτσά ο Τζημογιάννης πήρε την κεφαλιά που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπουζάνης.

Κι αν το παιχνίδι δεν είχε γκολ είχε αποκορύφωμα των σκληρών μαρκαρισμάτων του από το ξεκίνημα στο φινάλε με την ένταση που είχε για πρωταγωνιστές τους Τριανταφυλλάκο και Απόστολόπουλο με αμφότερους να αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Μάστακα.

Άρης: Διούδης (59' Μπουζάνης), Ηρακλής, Τσουμάνης, Κύργιας, Πουλίδο, Παπαδόπουλος (70' Οικονομόπουλος), Έλσνερ (55' Τριανταφυλλάκος), Σταυρόπουλος, Ουντότζι (70' Κοτσαρίδης), Τάτος (60' Σουνάς), Μανιάς (60' Αγγελούδης).

Βέροια: Αναστασόπουλος, Μπάρμπας (69' Τζημογιάννης), Καλτσάς (79' Ρίος), Μπαργκάν (74' Μπεν), Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (59' Αποστολόπουλος), Σεντεμέντες, Όστοϊτς, Ντα Κόστα (46' Γκιγιέρμο), Τραπ, Μρντάκοβιτς (77' Μάνος).

Στα χαρακτηριστικά του φιλικού παιχνιδιού ότι ο τεχνικός του Άρη Γιάννης Χατζηνικολάου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πριν από το ξεκίνημα του με την "ζωντανή ιστορία" της ομάδας, τον Λεωνίδα Ποζάνη.

Κι όσο για τους δύο προέδρους των ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης και Γιώργος Αρβανιτίδης παρακολούθησαν μαζί το παιχνίδι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ