STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης-Ατρόμητος 0-0

Άρης-Ατρόμητος 0-0

Ο Άρης για δέκατο εντός έδρας παιχνίδι φέτος δεν γεύτηκε την χαρά της νίκης μένοντας στο 0-0 με τον Ατρόμητο ο οποίος είχε δοκάρι με τον Παπαδόπουλο.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Άρης και Ατρόμητος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Άρης ο οποίος είχε κορυφαίο τον Διούδη παρέμεινε σε δύσκολη θέση, καθώς είναι ουραγός της βαθμολογίας με 12 βαθμούς , ενώ παράλληλα δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης εντός έδρας.

Super BALL αυτή την Κυριακή (19/1) με LIVE συνέντευξη του Βασίλη Τοροσίδη. Ρεπορτάζ και σχόλιο για την 20η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Σέντρα εκπομπής στις 21:00.

Από την άλλη ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ, ενώ είχε και δοκάρι στο 27' με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από μια φάση με τον Ατρόμητο να έχει το δοκάρι με τον Παπαδόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης είχε τον Διούδη που κράτησε ανέπαφη την εστία του και πήρε τον βαθμό. Από την άλλη οι παίκτες του Ατρομήτου δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαδόπουλος (46' Καραγκούνης), Κύργιας, Γιαννίτσης, Τσουμάνης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Ηρακλής (90' Νταμαρλής), Σουνάς (76' Μαργαρίτης), Μανιάς, Αγκάνθο.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Δημούτσος (92' Μπάλλας), Καραμάνος, Μπρίτο (62' Ναπολεόνι), Ουμπίδες, Παπαδόπουλος (77' Φάμπιο).

Κίτρινες κάρτες: Ηρακλής (51', Άρης), Σουνάς (65', Άρης), Τσουμάνης (85', Άρης)-Καραμάνος (30', Ατρόμητος), Γιαννούλης (55', Ατρόμητος), Ταυλαρίδης (58', Ατρόμητος), Νάστος (91', Ατρόμητος), Μπάλλας (93', Ατρόμητος)

Γκολ: -

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης" έχοντας την κατοχή της μπάλας στο πρώτο εικοσάλεπτο, με τον Άρη ωστόσο να κάνει την καλύτερη ευκαιρία στο 24'.

Από σέντρα του Τάτου ο Αγκάνθο έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ. Η απάντηση του Ατρομήτου ήρθε στο 27'.

Αρχικά ο Καραμάνος έκανε το σουτ με το Διούδη να διώχνει την μπάλα και στην εξέλιξη της φάσης μετά από σέντρα από αριστερά ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Άρης-Ατρόμητος 0-0
INTIME SPORTS

Στην συνέχεια το παιχνίδι μεταφέρθηκε από τις δύο ομάδες στον χώρο του κέντρου με πολλά μαρκαρίσματα και διακοπές για φάουλ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους να μην υπάρχει η μεγάλη φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Κράτησε τον Άρη ο Διούδης

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε με τον Ατρόμητο να έχει μια καλή φάση στο 52' με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου να φεύγει άουτ.

Ο Ουμπίδες στο 67' έκανε το σουτ πάλι για τον Ατρόμητο με τον Διούδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 68' ο Μανιάς έπιασε το δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Τσενάμο.

Άρης-Ατρόμητος 0-0
INTIME SPORTS

Δύο λεπτά αργότερα (70'), μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ουμπίδες, ο Λαζαρίδης έπιασε την κεφαλιά και ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Στο 74', ο Διούδης κράτησε και πάλι ανέπαφη την εστία του Άρη σε τετ α τετ με τον Καραμάνο, ενώ στο 79' ένα σουτ αδύναμο του Αγκάνθο δεν ανησύχησε τον Τσενάμο.

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο ακόμη περιπτώσεις στο 81' και στο 82' με τον Ναπολεόνι, με τον Διιούδη να διώχνει και πάλι την μπάλα την μια φορά και την δεύτερη ο επιθετικός του Ατρομήτου να την στέλνει άουτ.

Τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα (87') πάλι ο Διιούδης είπε "όχι" σε νέο σουτ του Ναπολεόνι. Το τελευταίο "σφύριγμα" του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

MVP της αναμέτρησης

Ο Σωκράτης Διούδης ήταν από τους πρωταγωνιστές. Ο γκολκίπερ του Άρη όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η απογοήτευση

Ο Στέφανο Ναπολεόνι ήταν ο άτυχος του αγώνα. Βρέθηκε τρεις φορές απέναντι στον Διούδη, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό για την ομάδα του.

Στατιστικά αγώνα

0 Goal 0
0 Ασίστ 0
6 Τελικές Προσπάθειες 14
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 9
2 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
2 Κεφαλιές 2
5 Αποκρούσεις 2
12 Επεμβάσεις 14
32 Κλεψίματα 32
23 Φάουλ 15
1 Οφσάιντ 4
2 Κόρνερ 4
48 Λάθη 42
6/22 Γεμίσματα 9/29
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ