STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αποστολή με Παπαδόπουλο

Αποστολή με Παπαδόπουλο
Δημήτρης Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο τελικά να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του Πανθρακικού η ομάδα της Κομοτηνής ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη και το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η αποστολή του Πανθρακικού ταξίδεψε τελικά παρόντος του Δημήτρη Παπαδόπουλου για την Θεσσαλονίκη και το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η προετοιμασία της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Στη συνέχεια ο Παύλος Δερμιτζάκης με τους συνεργάτες του ανακοίνωσαν τα 19 ονόματα της αποστολής με ένα εξ αυτών να ήταν και αυτό του Παπαδόπουλου.

Όπως είναι γνωστό, εκτός αποστολής θα έμεναν οι Αντώνης Λαδάκης και Βαγγέλης Κοντογουλίδης που είναι τραυματίες με τον δεύτερο να χάνει όλη την χρονιά μετά από τον τραυματισμό του στο τελευταίο παιχνίδι του Πανθρακικού. Το εντός έδρας με την Skoda Ξάνθη όπου είχε τραυματιστεί στον ώμο του.

Εκτός αποστολής έμεινε επίσης και ο Ντιόγκο που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το αυριανό με τον Άρη.

Αναλυτικά την αποστολή του Πανθρακικού αποτελούνε οι: Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Σκλιοπίδης, Στάθης, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης, Μουνάφο, Κάσελαν, Μίνγκας, Βαχίρουα, Μπαικαρά, Λουσέρο, Τζάνης, Γωνιάδης, Παπαδόπουλος και Καθάριος.

Αυτό πλέον που απομένει να φανεί είναι αν τελικά ο Παπαδόπουλος θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ