STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απολογήθηκε ο Βεζυρίδης για την...πίπα!

Απολογήθηκε ο Βεζυρίδης για την...πίπα!
INTIME SPORTS

Απολογήθηκε την Μεγάλη Τρίτη στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης για την υπόθεση με την απαγορευμένη ουσία. Τι είπε ο έμπειρος γκολκίπερ

Απολογήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (10/4) στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης για την υπόθεση με την απαγορευμένη ουσία (σ.σ. κοκαΐνη) που ανιχνεύτηκε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Τα θετικά μηνύματα που προέκυψαν από την εκδίκαση είναι από τα έγγραφα του ΕΣΚΑΝ όπου δεν αναφέρεται ότι έχει κάνει χρήση της συγκεκριμένης ουσίας.

Συγκεκριμένα, το έγγραφο του ΕΣΚΑΝ δεν αναφέρει ότι ο γκολκίπερ του ΟΦΗ έχει κάνει χρήση αυτής της ουσίας αλλά αναφέρει ότι στο δείγμα του "βρέθηκαν μεταβολίτες" της. Επίσης, σύμφωνα με την ΦΙΦΑ αλλά και την WADA, η συγκεκριμένη ουσία δεν βρίσκεται στην λίστα των απαγορευμένων ουσιών.

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης στην απολογία του, για ακόμα μια φορά, επανέλαβε ότι δεν έχει κάνει χρήση της συγκεκριμένης ουσίας όπως και ότι στην 20ετη καριέρα του δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και ότι η ζημιά έγινε γιατί κάπνισε μια πίπα που του πρόσφεραν οπαδοί του ΟΦΗ!

Σύμφωνα με τον Βεζυρίδη, το περιστατικό έγινε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, τρεις μέρες πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ, οπότε και τού έγινε ο έλεγχος ντόπινγκ.

Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα οπαδοί του ΟΦΗ πήγαν στην προπόνηση της ομάδας και ζήτησαν φανέλα από τον Βεζυρίδη, ο οποίος δεν είχε μαζί του εκείνη τη στιγμή και τους κάλεσε στο σπίτι του και εκεί τους πρόσφερε μπύρες.

Στο σπίτι του, ο ένας εκ των οπαδών έδωσε στον έμπειρο τερματοφύλακα να καπνίσει μια πίπα κι εκείνος την δοκίμασε Όπως είπε ο γκολκίπερ του ΟΦΗ λίγη ώρα μετά ένιωσε ζαλάδα και πήγε να ξαπλώσει, θεωρώντας ότι επηρεάστηκε από τη μπύρα.

" Δεν έχω κάνει ποτέ χρήση τέτοιων ουσιών. Είμαι σοβαρός άνθρωπος, οικογενειάρχης και έχω δύο παιδιά. Είμαι 38 χρονών, προσέχω πού είμαι και τι κάνω. Ποτέ δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα γραφής στην μέχρι τώρα καριέρα μου" είπε χαρακτηριστικά ο Βεζυρίδης.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΟΦΗ με τον Ντίνο Μανταδάκη, υποστήριξε: " Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ δεν εμπλέκονται με ουσίες που έχουν σχέση με την αγωνιστική τους συμπεριφορά".

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ πήρε διορία για να καταθέσει συμπληρωματικό υπόμνημα έως τις 19 Απριλίου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ