Απίστευτο: Μέσα στο γραφείο του Βασιλειάδη φραστικό επεισόδιο Βρέντζου - Γκαγκάτση!

Βασιλειάδης, Κόρμπος

Απίστευτο: Μέσα στο γραφείο του Βασιλειάδη φραστικό επεισόδιο Βρέντζου - Γκαγκάτση!

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού με εκπροσώπους ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και υπήρξε ένταση και φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Γιάννη Βρέντζο και Μάκη Γκαγκάτση.

Ένα ακόμα επεισόδιο έντασης ανάμεσα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ! Αυτή τη φορά όχι σε γήπεδο, ούτε σε κάποια συνεδρίαση της Λίγκας. Αλλά μέσα στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, το βράδυ της Τετάρτης!

Σε μια συνάντηση που το Υφυπουργείο θέλησε να κρατήσει μυστική ο κ. Βασιλειάδης συνάντησε τους εκπροσώπους από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θέλοντας να συζητήσει μαζί τους για τις τελευταίες εξελίξεις και κυρίως για την απειλή του Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη συνάντηση της Τετάρτης τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Γιάννης Βρέντζος, τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης και την ΑΕΚ ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Στην διάρκεια της κουβέντας ανέβηκαν πάρα πολύ οι τόνοι σε διάλογο Βρέντζου - Γκαγκάτση, υπήρξε και φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους, ως...  συνέχεια στην κόντρα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και σε όσα είχαν γίνει πριν λίγες μέρες στο Δ.Σ. της Super League.

Στη συζήτηση δεν διαπιστώθηκε... σύμπνοια μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, καθώς ειδικά από την πλευρά του Ολυμπιακού ο Γιάννης Βρέντζος υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ...

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Elaine Gregory: Η Ελληνοαμερικανίδα που κάνει θραύση στο Μαϊάμι

Πρώην χορεύτρια και χορογράφος, νυν μοντέλο αξιώσεων (με 'κάβα' δυο πτυχία) και προσεχώς σχεδιάστρια μαγιό. Μια ταλαντούχα ομογενή που αξίζει να ανακαλύψεις.

Ποδόσφαιρο είναι το γκολ του Παναμά

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24