STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναβολή στην υπόθεση Πανιωνίου, Κέρκυρας

Αναβολή στην υπόθεση Πανιωνίου, Κέρκυρας

Για την Τετάρτη (18/7) μετατέθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης των καταγγελιών του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού εις βάρος Πανιώνιου και Κέρκυρας αντίστοιχα. Φήμες για δικαίωση των δυο πρώτων.

Η αγωνία των φίλων του Πανιώνιου και του Παναιτωλικού θα κρατήσει τέσσερις μέρες ακόμα, καθώς η Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ ανέβαλε τις δυο υποθέσεις για την ερχόμενη Τετάρτη (18/7).

Το γεγονός έχει προκαλέσει ερωτηματικά στις δυο ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους στην Superleague (Εργοτέλης, Παναιτωλικός), όμως υπάρχει εξήγηση.

Αυτή έχει να κάνει με τη συνεδρίαση της Λίγκας την Πέμπτη (14:00) που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού οι ομάδες είναι πιθανό να ζητήσουν αύξηση από φέτος των ομάδων που θα αγωνιστούν στην πρώτη κατηγορία, ενώ κάτι τέτοιο ίσως ζητηθεί και για την Football League.

Επιστρέφοντας στο πρώτο θέμα να πούμε πως σύμφωνα με την Era Sport ο Εργοτέλης θα δικαιωθεί στην υπόθεση με τον Πανιώνιο, κάτι που, αν ισχύει, αλλάζει τον χάρτη της Superleague.

Το απόγευμα πάντως θα ξέρουμε σε μεγάλο βαθμό τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού τα προβλήματα είναι πολλά και αρκετοί σύλλογοι, όπως σας έχουμε πει 100 φορές, αντιμετωπίζουν κίνδυνο να πέσουν άμεσα στην Δ' Εθνική.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ