STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναβλήθηκε το φιλικό Άρης - ΑΕΚ

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ / ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΦΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ / ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΦΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι το προγραμματισμένο για την Τετάρτη (25/7, 19.00) φιλικό με την ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω "των δραματικών στιγμών που βιώνει η Ελλάδα".

Δεν θα γίνει το φιλικό της Τετάρτης (25/7, 19.00) ανάμεσα στον Άρη και στην ΑΕΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας ότι το ματς θα οριστεί εκ νέου και ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Αττική.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει πως το προγραμματισμένο για αύριο, Τετάρτη 25 Ιουλίου, φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναβάλλεται, λόγω των δραματικών στιγμών που βιώνει η Ελλάδα και την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους.

Το φιλικό θα ορισθεί σε νέα ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς και όλα τα έσοδα του φιλικού θα διατεθούν στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Αττική. Για τους φιλάθλους, που ήδη προμηθεύτηκαν εισιτήριο, θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού".

Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και μετά από επικοινωνία που είχαν οι δυο ηγέτες των δυο ομάδων. Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Άρη, δεν έχουν το μυαλό τους στην μπάλα, αλλά σ' όλα όσα προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές.

Γι αυτό και έμοιαζε σχεδόν νομοτελειακή η απόφαση, να αναβληθεί το αυριανό (25/7) φιλικό ανάμεσα στις δυο ομάδες. Λόγω πένθους και σεβασμού σ' αυτούς που έφυγαν από την ζωή. Αλλά και με δεδομένο πως κανείς δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί αυτές τις στιγμές με το ποδόσφαιρο. Και η απόφαση της αναβολής, ήταν κοινή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ