ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα γκολ των αγώνων του Κυπέλλου

Τα γκολ των αγώνων του Κυπέλλου
Κύπελλο Ελλάδας 2013-2014

Δείτε όλα τα γκολ από τους αγώνες Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκαν Τετάρτη και Πέμπτη (30&31/10). Από το τέρμα του τερματοφύλακα Κασμερίδη στο 93' μέχρι και την βολίδα του Φαγιέ (videos)

Με πολλές εκπλήξεις, καθώς οκτώ ομάδες της Super League έμειναν εκτός, ολοκληρώθηκε η Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Δείτε το πανόραμα της διοργάνωσης.

Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν αυτό το διήμερο και διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη σε κάθε παιχνίδι πατώντας πάνω στον τίτλο με το σκορ.

Παναιτωλικός - Κέρκυρα 1-0

Ο Παναιτωλικός κρατώντας σε ένα ακόμα παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας στο Αγρίνιο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το γκολ για τα "καναρίνια" πέτυχε ο Μπελόν στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Πανθρακικός - Νίκη Βόλου 2-1(1-4 πεν.)

Το εισιτήριο για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε η Νίκη Βόλου που επικράτησε του Πανθρακικού στην διαδικασία των πέναλτι. Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων είχε λήξει 2-1 υπέρ της Νίκης.

Παρότι οι παίκτες του Άκη Μάντζιου πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να κλειδώσουν την πρόκριση και το πλήρωσαν.

Λεβαδειακός-Αστέρας Μαγούλας 3-2

Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, μία ακόμη ομάδα έμεινε εκτός Κυπέλλου Ελλάδος και μάλιστα με γκολ του αντίπαλου τερματοφύλακα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 93' λοιπόν ο γκολκίπερ του Αστέρα Μαγούλας Κασμερίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς με τον Λεβαδειακό να είναι ο νικητής να αλλά να μένει εκτός Κυπέλλου, καθώς στο πρώτο ματς ο Αστέρας είχε επικρατήσει με 2-1.

Αιγινιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Ιστορία έγραψε ο Αιγινιακός ο οποίος για πρώτη φορά στις επαγγελματικές κατηγορίες κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Αιγινίου με γκολ του Τσουρλίνοφ στο 24ο λεπτό νίκησε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα πήρε την μεγάλη πρόκριση.

Εργοτέλης - Παναθηναϊκός 0-1

Στόχος επετεύχθη για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα διπλός. Οι πράσινοι και πήραν την πρόκριση επικρατώντας του Εργοτέλη με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπεργκ στο 48' αλλά και κράτησαν δυνάμεις ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου.

Ο Αναστασίου είδε τους παίκτες του να ρίχνουν ρυθμό μετά το 70' ενώ δεν έριξε καθόλου στην μάχη τον Φιγκερόα, ο Ζέκα μπήκε μετά 60' ενώ και ο Σίλντενφελντ πριν την αναμέτρηση είχε μείνει εκτός αποστολής.

Aπόλλων Σμύρνης - Πλατανιάς 2-1

Την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Απόλλων Σμύρνης με τη νίκη 2-1 επί του Πλατανιά. Το πρώτο ματς των δύο ομάδων στα "Περιβόλια" είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 και παρότι ο Πλατανιάς μείωσε λίγο πριν την λήξη δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Φωκικός - Ολυμπιακός 3-5

Ο επαναληπτικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φωκικό ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα λόγω του 5-1 του πρώτου ματς, όμως αυτό δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Οι Πειραιώτες έδειξαν την ανωτερότητά τους στο πρώτο μέρος, βάζοντας τέσσερα γκολ ως απάντηση στο γρήγορο τέρμα των γηπεδούχων, ενώ στην επανάληψη ήταν σειρά του Φωκικού να σκοράρει και να μειώσει σε 3-4.

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ 0-1

Σε ένα ματς-αγγαρεία, ο ΠΑΟΚ νίκησε και εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0, και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Σκόρερ για το "Δικέφαλο" ο Ολίσε.

Καλλονή - Πιερικός 2-2

Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η Καλλονή μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Πιερικό. Tο πρώτο ματς των δύο ομάδων είχε βρει νικήτρια την ομάδα της Μυτιλήνης με 2-1.

Η Καλλονή αγωνίστηκε στην φυσική της έδρα προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο Πιερικός αντέδρασε και ισοφάρισε στην επανάληψη με δύο γκολ του Μπρίτο.

Βέροια-Ηρακλής Ψαχνών 2-1

Η Βέροια προσπάθησε να κάνει την ανατροπή κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών για την Β' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η ομάδα της Ημαθίας νίκησε με 2-1, αλλά έμεινε εκτός θεσμού, καθώς ο Ηρακλής Ψαχνών στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 3-1 και πήρε την πρόκριση στους "16".

Χανιά - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Ιδανικά κλείνει ο Οκτώβριος για τον Ντε Μπλάσις, αφού μετά την γκολάρα που πέτυχε κόντρα στον Λεβαδειακό και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Αστέρα, χάρισε στους Αρκάδες την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αργεντινός άσος, σκόραρε στο 80ο λεπτό και με το 0-1 στα Χανιά, ο Αστέρας πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του θεσμού.

ΟΦΗ - Καλλιθέα 1-1

Με τη φωτιά έπαιξε ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο κόντρα στην Καλλιθέα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1, αλλά πήρε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, χάρη στη νίκη με 1-0 στο "Ελ Πάσο".

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με τον Παπάζογλου, ενώ στο 90' ο Φαγιέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Skoda Ξάνθη-Ηρακλής 2-2

Την πρόκριση στην Γ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγυρίζει από το απόγευμα της Πέμπτης (31/10) ο Ηρακλής.

Ο "γηραιός" με γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης πήρε την ισοπαλία 2-2 με την Skoda Ξάνθη και την πέταξε εκτός Κυπέλλου, καθώς είχε νικήσει στο πρώτο ματς με 1-0 στο Καυτανζόγλειο.

Ατρόμητος - Φωστήρας 7-0

Σόου έδωσε στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, καθώς συνέτριψε με 7-0 το Φωστήρα στον επαναληπτικό για τη Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Περιστεριώτες ήταν ασυγκράτητοι και με δύο γκολ του Καραμάνου, από ένα των Γεωργίου, Ιγκλέσιας, Καραγκούνη και Ταυλαρίδη, αλλά κι ένα αυτογκόλ του Κάργα, πέτυχαν την πιο εμφατική νίκη της διοργάνωσης.

Άρης - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Ο Άρης έγινε η όγδοη ομάδα της Super League που αποχαιρετά το Κύπελλο Ελλάδος μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς με 1-0 και παρά την μικρή υπεροχή που είχε στον αγώνα δεν κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Απόλλων Καλαμαριάς-Πανιώνιος 0-0

Το 3-1 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη έφτανε για τον Πανιώνιο ώστε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Νίκου Παντελή στον αγώνα ρεβάνς της Β' φάσης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εκτός έδρας.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ