ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συν 420 εισιτήρια για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό

Συν 420 εισιτήρια για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ εξασφάλισαν 420 επιπλέον εισιτήρια έκαστος για τον τελικό του Κυπέλλου, μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Ευρεία σύσκεψη με φόντο τον τελικό Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το Σάββατο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Υπουργείο Πολιτισμού μετά από σχετική πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού. Συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Ανδριανός κάλεσε στο γραφείο του τους προέδρους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, όπου παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, έγινε σύσκεψη με θέμα τον τελικό του Σαββάτου.

Η σύσκεψη ήταν προγραμματισμένη για τις 15:30 και το "παρών" έδωσαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Ζήσης Βρύζας ως οι πρόεδροι των δυο συλλόγων που θα βρεθούν αντίπαλοι στον τελικό ενώ κλήθηκαν και ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ κ. Γαλακτόπουλος όσο και εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και κράτησε περίπου 1,5 ώρα, με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να συζητούν τις λεπτομέρειες του τελικού, ενώ έγινε αποδεκτό το αίτημα των δύο ομάδων για επιπλέον εισιτήρια. Έτσι, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα έχουν άλλους 420 φιλάθλους τους έκαστος στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ