ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στις 5/4 η εκδίκαση του ΣτΕ για το Κύπελλο

Στις 5/4 η εκδίκαση του ΣτΕ για το Κύπελλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την Τρίτη 5 Απριλίου μετατίθεται η εκδίκαση από το ΣτΕ της προσφυγής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κατά της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για τη ματαίωση του θεσμού του Κυπέλλου.

Η προγραμματισμένη για την Τρίτη 29 Μαρτίου εκδίκαση της προσφυγής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στο ΣτΕ κατά της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για τη ματαίωση του θεσμού του Κυπέλλου, μετατίθεται για την επόμενη Τρίτη, 5 Απριλίου.

Κι αυτό γιατί οι δικηγόροι της ΕΠΟ δεν πήραν άδεια από το Σύλλογο, λόγω της αποχής των δικηγόρων.

"Αισθάνομαι άσχημα γιατί σας πιέσαμε να ορίσετε σύντομα ημερομηνία, αλλά δεν πήραμε άδεια", δήλωσε ο Νίκος Αλιβιζάτος που εκπροσώπησε την ΕΠΟ.

"Να γίνει σύντομα η εκδίκαση", δήλωσε ο δικηγόρος της ΓΓΑ

"Στη διάθεσή σας", απάντησε ο Νίκος Αλιβιζάτος.

"Σύμφωνα με το δικόγραφο, το Κύπελλο τελειώνει τέλος Απριλίου", δήλωσε ο πρόεδρος του 4ου τμήματος, κ. Πετρούλιας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αποκτά - πλέον - ιδιαίτερη σημασία η συνάντηση που αναμένεται να έχει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με αντιπροσωπεία των παραγόντων της FIFA και της UFFA, την Τετάρτη 30 Μαρτίου και μετά το έγγραφο που απέστειλαν οι δύο ομοσπονδίες στις ελληνικές Αρχές, με το οποίο ενημέρωσαν πως αν δεν αρθεί η απόφαση για τη ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδος μέσα σε δύο εβδομάδες, θα υπάρξουν συνέπειες. Καταληκτική ημερομηνία αυτού του τελεσιγράφου, είναι η 1η Απριλίου.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ