ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σιγουριά ότι θα είναι όλα έτοιμα για τον τελικό στο Πανθεσσαλικό!

Σιγουριά ότι θα είναι όλα έτοιμα για τον τελικό στο Πανθεσσαλικό!
Πανθεσσαλικό

Οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, πάνω από 150 άνθρωποι δουλεύουν για να είναι όλα στην εντέλεια και εκφράζεται αισιοδοξία ότι το γήπεδο θα πάρει την τελική έγκριση για την τέλεση του τελικού ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Το ότι έχουμε φτάσει στο σημείο τρεις ημέρες πριν από έναν τελικό Κυπέλλου να κάνουμε ρεπορτάζ για την καταλληλότητα του γηπέδου τέλεσης του αγώνα, δεν τιμά κανέναν. Στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο όμως, έχουν συμβεί τα πάντα και δεν προκαλεί εντύπωση πλέον το παραμικρό.

Ακόμα και το να προετοιμάζονται δυο ομάδες για να δώσουν έναν τελικό, να μοιράζονται εισιτήρια στους φιλάθλους, να δημιουργείται σχέδιο για τα μέτρα ασφαλείας και να μην είναι 100% σίγουρο ότι το Στάδιο θα πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται.

Όπως και να 'χει όμως, εκφράζεται αισιοδοξία ότι έστω και στο έτσι θα γίνει κανονικά ο τελικός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου (6/5, 20:30), αν και η αλήθεια είναι πως όταν αποφασίστηκε ότι θα γίνει εκεί το παιχνίδι, το γήπεδο είχε πάρα πολλές ελλείψεις και ήταν παντελώς ακατάλληλο για να γίνει ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας.

Οι εργασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς νυχθημερόν για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον γενικό γραμματέα της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Μιλτιάδη Καλόγηρο, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία και την σιγουριά πως όλα θα πάνε καλά και πως το γήπεδο θα είναι πανέτοιμο.

Όπως μας μετέφερε, έχουν γίνει και περισσότερα απ' αυτά που ζήτησε η αστυνομία, ανέφερε πως πάνω από 150 άνθρωποι δουλεύουν για να μην υπάρχει καμία έλλειψη και το Πανθεσσαλικό θα πάρει το "πράσινο φως" για να γίνει κανονικά ο τελικός. Μάλιστα, θεωρεί πως περισσότερο είναι τυπική η επιθεώρηση που θα γίνει από την Μικτή Επιτροπή Ελέγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Νομού Μαγνησίας.

Αυτή θα ελέγξει όλες τις εγκαταστάσεις και την πορεία των εργασιών, αποφασίζοντας για το αν το γήπεδο είναι εντάξει ή όχι για τις ανάγκες ενός τελικού Κυπέλλου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, μέχρι νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (5/5) όλες οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί και αφορούν τις κάμερες, τα καθίσματα, τα προστατευτικά δίχτυα, τις χημικές τουαλέτες και ό,τι άλλες απαιτείται.

Μάλιστα, με αφορμή το έγγραφο της Περιφέρειας Μαγνησίας, η οποία ζητούσε να γίνουν 15 συγκεκριμένες εργασίες στο Πανθεσσαλικό για να καταστεί η διεξαγωγή του τελικού, ο κ. Καλόγηρος ανέφερε πως οι περισσότερες είχαν ήδη γίνει και όλα βαίνουν καλώς, ενώ εξήρε και την βοήθεια του Δήμου Βόλου. Μένει να φανεί βέβαια και στον τελικό έλεγχο που θα γίνει, ώστε να φανεί πως πράγματι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ