ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ρόβας: "Ήταν χέρι, θα μας ξαναβρούν μπροστά τους"

Ρόβας: "Ήταν χέρι, θα μας ξαναβρούν μπροστά τους"
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Βασίλης Ρόβας τονίζοντας πως ο Χάρα σκόραρε με το χέρι στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού. Χαζό χαρακτήρισε το γκολ, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο Βασίλης Ρόβας ήταν ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ που μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο μέσος των κιτρινόμαυρων τόνισε πως δεν κατάλαβε γιατί ο διαιτητής δεν έδωσε φάουλ στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού αφού όπως υποστήριξε ο Χάρα σκόραρε με το χέρι.

"Σήμερα μας κλέψανε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας. Έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα να παίζουν ρόλο εξωγενείς παράγοντες, θέλω να πω πως οι συμπαίκτες μου είναι οι μεγαλύτεροι μάγκες που υπάρχουν. Ο κόσμος έδειξε για ακόμα μια φορά το μεγαλείο του, ήταν εκπληκτικός από το ξεκίνημα ως το τέλος" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη φάση του γκολ είπε: "Κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε, ο Χάρα βάζει το γκολ με το χέρι κι ο διαιτητής δεν σφύριξε ούτε φάουλ, ούτε γκολ. Δεν έκανε τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην δώσει τίποτα και να διακοπεί το παιχνίδι. Η ΑΕΚ απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δεν το λέω φορτισμένος, το εννοώ. Δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε τους πάντες στα ίσα, αλλά δεν πειράζει θα μας ξαναβρούν μπροστά τους".

Λαμπρόπουλος: "Αυτά είναι ντροπή"

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία της αναμέτρησης ΑΕΚ - Ολυμπιακός, χαρακτήρισε χαζό το γκολ που δέχθηκε η Ένωση, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, στο ΟΑΚΑ.

" Μπήκαν μέσα κάποιοι. Αυτά είναι ντροπή. Δύο τρεις ανεγκέφαλοι μπορούν να μας στοιχίσουν βαθμούς. Το παιχνίδι είχε κάποια λεπτά ακόμη και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε! Θα έπρεπε να είναι όπως στο Καραϊσκάκη, που δεν έγινε τίποτα. Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν γιατί οι μεγάλες ομάδες δεν φτιάχνονται έτσι. Φτιάχνονται όπως ο Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο που δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα, έτσι πρέπει να είμαστε κι εμείς. Δυο τρεις ανεγκέφαλοι μπορούν να μας στοιχίσουν βαθμούς.

Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Για να φτάσαμε στο 89' να δεχθούμε αυτό το γκολ σημαίνει ότι δεν κάναμε σωστά στα προηγούμενα λεπτά. Δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ. Είχαμε ακόμα πέντε λεπτά. Μπορεί να ισοφαρίζαμε αλλά το παιχνίδι διεκόπη.

Εμείς από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να πάρουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και μετά στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να λειτουργεί κάτω από πίεση. Εμείς δεν ήμασταν σήμερα δυνατοί αλλά παίξαμε το παιχνίδι στα ίσα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Ήταν συγκλονιστικός. Περαστικά στο Γιάννη Μανιάτη που έμαθα ότι έπαθε κάτι σοβαρό", δήλωσε αναλυτικά ο Έλληνας αμυντικός.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ