ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρόκριση για Βέροια, Απόλλωνα

Πρόκριση για Βέροια, Απόλλωνα
Βέροια - Απόλλων Σμύρνης INTIME SPORTS

Βέροια και Απόλλων Σμύρνης έμειναν στο 1-1 στην Ημαθία, αποτέλεσμα που τους έστειλε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου, η Ερμιονίδα επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη, αλλά αμφότερες έμειναν εκτός συνέχειας.

Στη Βέροια οι ''κυανέρυθροι'' του Κάρλος Γκρανέρο βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 22', έπειτα από πλασέ του Αλίπιο μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ακολούθησε η φάση στο 24' που προκάλεσε απορία, όταν ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στην εστία του Πίτκα για το 1-1, αλλά ο παίκτης της Βέροιας, ο Παυλίδης, την έδιωξε με το χέρι, αποτρέποντας το 1-1. Το γκολ της ισοφάρισης σημειώθηκε τελικά στο 78', με σουτ του Χασελμπάινκ.

Βέροια: Τζινάρ, Εσπάρθα, Αμαραντίδης, Καλί, Όστοϊτς, Βεργώνης, Άρσε (75' Σέντρικ), Χασελμπάινκ, Μπαργκάν (59' Κάμπορα), Παυλίδης (59' Καλτσάς), Μπεν.

Απόλλων Σμύρνης: Πίτκας, Χατζηζήσης (65' Κοτσώνης), Γκόλιας, Γεωργίου, Κύργιας, Χατζής, Σέτι, Βάντερσον (72' Λαγός), Αλίπιο (59' Γκονζάλες), Καραδέμητρος, Κυβελίδης.

Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Τζαφόλιας (Αν. Αττικής)

Πρόκριση για Βέροια, Απόλλωνα
Ερμιονίδα INTIME SPORTS

Στην Αργολίδα η Ένωση Ερμιονίδας νίκησε 2-0 τον Εργοτέλη, αλλά η πρόκριση δεν ήρθε. Το 1-0 έκανε στο 4' με κεφαλιά ο Στάικος, ενώ το τελικό 2-0 σημειώθηκε στο 37' με εκπληκτικό σουτ του νεοαποκτηθέντα Κουτσοσπύρου, στο 37'.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Ραχιώτης, Παπανικολάου, Μηλιώτης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Κιοσές, Ταπέ, Στάικος, Τσακόν, Παβίσεβιτς, Κουτσοσπύρος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Ρέντζας, Παντελάκης, Πίτσος, Λεονάρντο (76' Γιουσούφ), Μπογκντάνοφ, Καζναφέρης, Μπουρσέλης (46' Λυκογιάννης), Παμλίδης, Μπαμ Μπαμ, Στογιάνοβιτς (46' Τζανακάκης)

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Μαγιάννης, Γεωργάρας (Άρτας)

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(7ος όμιλος)

1. Βέροια 7

2. Απόλλων Σμύρνης 5

...................................

3. Ερμιονίδα 3

4. Εργοτέλης 1

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ