ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Pre game Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Pre game Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
Εσιέν Ουσέρο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες ώρες πριν τον επαναληπτικό μεταξύ Ατρόμητου - Παναθηναϊκού το Sport24.gr παρουσιάζει τα τελευταία νέα των δυο ομάδων και την "προϊστορία" (VIDEO).

Ο επαναληπτικός ξεκίνησε από την... Τρίτη (10/2) με ανακοινώσεις και αναμένεται να κορυφωθεί την Τετάρτη με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού οι πράσινοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών, όμως έχουν στο πλευρό τους την παράδοση. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 19:30 ( Sport24.gr, ΟΤΕS3 και Sport24 Radio 103.3)

Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας)

4ος: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Παρατηρητής: Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφ/Ιθάκης)

Δείτε αναλυτικά τι έχει γίνει το Κύπελλο Ελλάδας ΕΔΩ (διαλέξτε ποδόσφαιρο--->Ελλάδα-->Κύπελλο)

Ξεκινάμε με τον φιλοξενούμενο Παναθηναϊκό. Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει αρκετά προβλήματα στο παιχνίδι, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πέτριτς, Σάντσεθ, Εβανζελίστα, Μαμούτε, Μπουμάλ, Ζέκα και Κουτρουμπή. Εκτός αποστολής έχουν μείνει και οι Γιαννακόπουλος, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χουχούμης, Βέμερ, Αγγελόπουλος, Δώνης, Λέτο, Λάμπρου.

Στα καλά νέα η επιστροφή των Μπεργκ, Μέστο σε φουλ ρυθμούς, με τους δυο άσους να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα το οποίο, λογικά, θα αποτελείται από τους: Στιλ κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά: Μέστο, Μολέδο, ΤαυλαρίδηΤελάντερ αν είναι 100 έτοιμος), Πράνιτς. Λαγός και Εσιέν θα είναι στο κέντρο και δίπλα τους οι Καλτσάς, Αμπέντ, Βιγιαφάνες. Στην κορυφή όπως είπαμε ο Μπεργκ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Νάνο, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Αμπέντ, Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Στάικος και Ευαγγέλου.

Πάμε και στον φιλοξενούμενο Ατρόμητο. Ο Τραϊανός Δέλλας εξακολουθεί να μην έχει στη διάθεση του τον Πίτου Γκαρσία, ενώ εκτός αποστολής άφησε και τον Αλέξανδρο Κούρο. Παρελθόν από την ομάδα του Περιστερίου αποτελεί ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ. Το επικρατέστερο σχήμα αναμένεται να αποτελείται από τους: Γκορμπούνοφ κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι: Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο. Κόφτης ο Κεϊτά και δίπλα του ο Ουμπίδες σε τρίτο ρόλο φέτος (μετά από χαφ και δεξί μπακ!). Ο Σουμπίνιο αναμένεται να πάρει την μπαγκέτα στο κέντρο, έχοντας στο πλευρό του τους Στόιτσεφ, Μπρίτο. Στην κορυφή λογικά θα βρεθεί ο Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ματέι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Μίλος Στόιτσεφ, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπαστακός, Μπάλλας, Λημνιός, Γροντής, Παπαδόπουλος, Κειτά, Σουμπίνιο.

Η "προϊστορία"

Μόλις μία φορά έχουν βρεθεί στο Κύπελλο οι δυο ομάδες και αυτή ήταν η ισοπαλία στην Λεωφόρο. Από εκεί και πέρα έχουμε 18 παιχνίδια στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει 10 φορές, 3 ο Ατρόμητος και 5 φορές είχαμε ισοπαλία.

Στα τελευταία τρία ματς έχουμε δυο νίκες και για τον Ατρόμητο και μία για τον Παναθηναϊκό. Και οι τρεις νικητές έβαλαν από δυο γκολ. Δυο αποβολές στα τελευταία πέντε ματς μεταξύ των δυο ομάδων. Αξίζει να σημειώσουμε πως τέσσερις φορές έχει σκοράρει εναντίον του Ατρόμητου ο Μπεργκ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ