ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πλατανιάς - Απόλλων Σμ. 1-1

Πλατανιάς - Απόλλων Σμ. 1-1
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Πλατανιά στα Χανιά και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Πλατανιάς και Απόλλων Σμύρνης μετά την ισοπαλία 1-1 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τα δύο γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα δημιουργήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι σημαντικές φάσεις ήταν ελάχιστες. Το τελικό σκορ δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους.

Το προφίλ του αγώνα

Ο Απόλλωνας, μόλις στο 5', έχασε ευκαιρία όταν το σουτ του Φαρινόλα έφυγε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 17' με τον Μίνγκα, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Περιστερίδης.

Στο 25' και πάλι ο Μπάρκογλου απείλησε τον Περιστερίδη αλλά και πάλι ο πορτιέρο του Πλατανιά ήταν σε ετοιμότητα. Στο 40' ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Τόρες, μετά από σέντρα του Πόποβιτς.

Ο Απόλλωνας είχε την τύχη να ισοφαρίσει πριν την λήξη του ημιχρόνου, όταν στις καθυστερήσεις ο Μίνγκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παντελιάδης ισοφάρισε με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες και στη σημαντικότερη ο Γουνδουλάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ένα τέταρτο πριν την λήξη του αγώνα.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς που θα γίνει στην Ριζούπολη στις 30/10.

Πλατανιάς:Περιστερίδης, Ζουμπουλάκης, Δημήτρης, Φαϊσκα, Ιντζίδης, Σιώπης, Τετέ, Μπέλιτς (46' Κάταϊ), Πόποβιτς (46' Γουνδουλάκης), Ναζλίδης (60' Μπεριάν), Τόρες

Απόλλων Σ.:Γουμάγιας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Κόρμπος, Αλβάρεζ, Μίνγκας (70' Μπλάζεκ), Τσοκάνης (80' Ζουέλα), Μπάρκογλου (61' Τσεμπερίδης), Φαρινόλα

Διαιτητής:Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Κίτρινες:17' Τετέ, 40' Ναζλίδης, 90'+2' Κάταϊ - 19' Φαρινόλα, 40' Παπαζαχαρίας, 60' Αλβάρεζ, 65' Αργυρόπουλος, 83' Γουμάγιας

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ