ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων 1926 2-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων 1926 2-1
INTIME SPORTS

Στους ''16'' του Κυπέλλου προκρίθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα 1926 στους ''Ζωσιμάδες''. Γιάκος (25') και Μανιάς (πεν. 63') τα γκολ των Ηπειρωτών, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τσούτσης (36').

Ως πρώτος στον 2ο όμιλο προκρίθηκε στους ''16'' του Κυπέλλου ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα 1926 στους ''Ζωσιμάδες'', φτάνοντας τους 7 βαθμούς. Σε έναν αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε υπερβολικά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, οι γηπεδούχοι έδειξαν την ανωτερότητά τους και προκρίθηκαν.

Η ομάδα της Καλαμαριάς έκανε αξιόλογη προσπάθεια, προσπάθησε να κοιτάξει στα μάτια τον ΠΑΣ, δεν κατάφερε όμως να αποφύγει την ήττα και γνώρισε τον αποκλεισμό.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

63' ΓΚΟΛ 2-1 ΠΕΝΑΛΤΙ υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα σε ανατροπή του Γιάκου με τον Μανιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

36' ΓΚΟΛ 1-1 λάθος γύρισμα του Σκόνδρα στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, έδωσε την μπάλα στον Τσούτη που με λόμπα πρόλαβε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ και ισοφάρισε για τον Απόλλωνα.

25' ΓΚΟΛ 1-0 Λάθος του Μπερτέν μέσα στην περιοχή, ο Γιάκος πήρε την μπάλα και την έσπρωξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου που δεν πρόλαβε να διορθώσει το λάθος της άμυνα του στην έξοδο .

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):Σωτηρίου, Ναδάλες, Στρούνα, Σκόνδρας, Μπέριος, Αυγενικού(79' Σαπαλίδης), Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης, Γιάκος(80' Τσουκαλάς), Κρητικός (77' Νάκος), Μανιάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης):Παπαδόπουλος, Αναστασίου, Ακάσου (78' Μαυροκεφαλίδης), Ευαγγελόπουλος, Μπερτέν (46' Παπαστεριανός), Γαλανόπουλος, Καράμπελας, Κουρούπης, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Τσούτσης (78' Καπετάνος).

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Χουλιάρας (Αιτ/νίας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΣ Γιάννινα 7

2. Κέρκυρα 4

3. Απόλλων 1926 3

4. ΠΑΟΚ 2

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ