ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πανιώνιος-Παναχαϊκή 4-0

Πανιώνιος-Παναχαϊκή 4-0
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος επικράτησε εύκολα της Παναχαϊκής με 4-0 και πήρε την δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο του Κυπέλλου που του έδωσε την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Όσο εύκολα δείχνει και το τελικό 4-0 ο Πανιώνιος επικράτησε της Παναχαϊκής με 4-0 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ως δεύτερη ομάδα από τον πρώτο όμιλο πίσω από τον Ολυμπιακό. Ο Πανιώνιος είχε σε μεγάλη μέρα τους Γιάννου και Κολοβό οι οποίοι πέτυχαν από δυο τέρματα και οδήγησαν τους "κυανέρυθρους" στην πρόκριση. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης πως το παρών στις εξέδρες έδωσε και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανιώνιος άνοιξε σχετικά νωρίς το σκορ καθώς μόλις στο 19' προηγήθηκε με τον Γιάννου. Σε βαθιά μπαλιά από το ύψος του κέντρου ο Κολοβός κυνήγησε την μπάλα, την έχασε, αλλά αυτή έφτασε δίπλα στον Γιάννου ο οποίος πέρασε έναν αντίπαλο του και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο 43' αλλά το φάουλ που εκτέλεσε ο Κολοβός πέρασε δίπλα από την εστία του Μπαλασάκη.

Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 53' ο Γιάννου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλε τον Κάργα αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες. Ο Κολοβός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και κάπου εκεί τελείωσε η αναμέτρηση.

Δυο λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος έφτασε στο 3-0 όταν σε μια κάθετη πάσα από την μεσαία γραμμή η μπάλα χτύπησε στον Ασίγκμπα και έφτασε και πάλι στον Κολοβό ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δεν αστόχησε.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 66' όταν ο Τασουλής από τα δεξιά έκανε την σέντρα και ο Γιάννου με πλασέ στην κίνηση πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ.

Ο Πανιώνιος έχασε και άλλες ευκαιρίες στην διάρκεια της αναμέτρησης για να αυξήσει και άλλο τον δείκτη του σκορ ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Γιαννακόπουλος, Πάνος, Ρισβάνης, Παντίδος, Τασουλής, Σιώπης (69' Γκέζος Μ)., Μητρόπουλος, Μπούζας, Φούντας, Κολοβός (71' Μασούρας), Γιάννου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ:Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Αλά, Στεργίδης (69' Χαρτσίας), Μαρουκάκης, Ντα Κόστα, Κοντοχρήστος, Τσώνης, Βιέρα, Μπατανιώτης.

Γκολ: 19'-66' Γιάννου, 53'-55' Κολοβός
Κόκκινες: 53' Κάργας

1) Ολυμπιακός 7
2) Πανιώνιος 5
3) Παναχαϊκή 2
4) Φωστήρας 1

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ