ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές των ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τέσσερα ματς ξεκινά η πρώτη ημέρα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε τις αποστολές των Ξάνθης, Παναιτωλικού, Απόλλωνα Πόντου, Πανσερραϊκού κι Εργοτέλη για τα ματς της Τρίτης (19/9).

Σέντρα στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας για την τρέχουσα σεζόν με τέσσερα ματς. Την Τρίτη (19/9) στο Αιγίνιο ο τοπικός Αιγινιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου (16:00), ενώ την ίδια ώρα στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον Εργοτέλης.

Στις 18:15 Ξάνθη και Παναιτωλικός θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις ήττες στη Super League Σουρωτή και τίθενται αντιμέτωποι στην πόλη της Θράκης. Η πρώτη ημέρα της πρώτης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" (20:30).

ΞΑΝΘΗ: ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΓΕΝΤΡΙΣΕΚ ΚΑΙ ΦΛΙΣΚΑ Ο ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ

Η Ξάνθη θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από το Λεβαδειακό στη Βοιωτία και θέλει να μπει δυνατά στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Υποδέχεται τον Παναιτωλικό (19/9, 18:15) με τον τεχνικό της ομάδας της Θράκης, Μίλαν Ράσταβατς, να ξεκουράζει τους Γέντρισεκ και Φλίσκα.

Η αποστολή της Ξάνθης αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Τζελέπη, Κασάδο, Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Σβάρνα, Σιλά, Μελιόπουλο, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μεχία, Π. Ορφανίδη, Τριάδη, Κίκε Μπουλά, Κάστρο, Ρότσε, Μπρίτο.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΞΑΝΘΗ

Δεν άλλαξε κάτι στην αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με την Ξάνθη. Άλλωστε η 23αδα που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ήττα 1-0) για την τέταρτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή μετέβη (αμέσως μετά τη λήξη του ματς) οδικώς στην Ξάνθη για το ματς στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Χάβος έχει επιλέξει την εξής αποστολή: Κυριακίδης, Τσέναμο, Σταματόπουλος, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Παρράς, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Γιαννιώτης, Γκασούκας.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΤΑΚΙΑ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ--EUROKINISSI Sport
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΤΑΚΙΑ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ--EUROKINISSI Sport EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν δίνουν Πανσερραϊκός και Εργοτέλης, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η Football League δεν έχει ξεκινήσει.

Ο τεχνικός της ομάδας από τις Σέρρες, Περικλής Αμανατίδης, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον 18χρονο Αυστραλό, Μίτσελ Γουάλεϊ. Εντός των επιλογών είναι, επίσης, και ο Βασίλης Αμαραντίδης ο οποίος αποχώρησε από τον Ηρακλή μετά τη διάλυση του "Γηραιού".

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Ρίστιτς, Δεμένικος, Πόζογλου, Γκούρτσας, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Αμαραντίδης, Γιαξής, Γουάλεϊ, Στέβιτς, Τσαμούρης, Σιάκκας, Γκέκας, Τζιτζικαλάκης, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωαννίδης, Ζιγκερίδης, Δούμτσιος, Χατζηδίμπας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΙ

Σε δύο γκρουπ ταξίδεψε η ομάδα του Ηρακλείου για τις Σέρρες κι αυτό γιατί δεν υπήρχε διαθεσιμότητα για να ταξιδέψει όλη η ομάδα με μία μόνο πτήση. Ο προπονητής του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας, δεν υπολογίζει στους Κούρτι, Έφορντ, Κυριακίδη, Δουλγεράκη, Κυριαλάνη και Χανιωτάκη.

Η αποστολή του Εργοτέλη: Αγγελόπουλος, Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Μπούζας, Κάιπερς, Ιατρούδης, Κατσιμήτρος, Λαδάς, Λαμπάκης, Λυδάκης, Μανουσάκης, Μαζουλουξής, Πάτας, Ροβίθης, Σταματάκος, Σταμόπουλος, Βογιατζής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά στην αποστολή που μετέβη στο Αιγίνιο για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό. Έτσι, η αποστολή του Απόλλωνα Πόντου αποτελείται από τους: Λόπεθ, Βασιλειάδης, Καλογεράκης, Μπρίτο, Καλί, Μιλοσάβλιεφ, Φάμπιο, Ν' Λουντουλού, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Γκουγκούδης, Δαλιανόπουλος, Καλαϊτζίδης, Καλογέρης, Καπίας, Κυβελίδης, Λιόνης, Ντούνγκα, Προκοπίου, Σαμαράς, Συμελίδης, Χασομέρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1ος όμιλος

Τετάρτη 20/9, 16:00

  • Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης
  • Ηρακλής - ΟΦΗ 0-3 α.α.

2ος όμιλος

Τρίτη 19/9, 16:00

  • Αιγινιακός - Απόλλων Πόντου

Τετάρτη 20/9, 18:15

  • ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός

3ος όμιλος

Τετάρτη 20/9, 20:30

  • ΑΕΚ - Λαμία

Πέμπτη 21/9, 18:15

  • Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας

4ος όμιλος

Τετάρτη 20/9, 16:00

  • Ατρόμητος - Κέρκυρα

Πέμπτη 21/9, 16:00

  • Σπάρτη - ΑΟ Τρίκαλα

5ος όμιλος

Τρίτη 19/9, 20:30

  • Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης

Πέμπτη 21/9, 16:00

  • ΑΟΧ/Κισσαμικός - Αχαρναϊκός

6ος όμιλος

Τρίτη 19/9, 16:00

  • Πανσερραϊκός - Εργοτέλης

Τρίτη 19/9, 18:15

  • Ξάνθη - Παναιτωλικός

7ος όμιλος

Πέμπτη 21/9, 16:00

  • Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα

Πέμπτη 21/9, 20:30

  • Παναιγιάλειος - Άρης

8ος όμιλος

Τετάρτη 20/9, 18:15

  • Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας

Τετάρτη 20/9, 20:30

  • ΠΑΟ - ΑΕΛ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ