ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΦΗ - Πανθρακικός 1-0

ΟΦΗ - Πανθρακικός 1-0
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε και δεύτερη νίκη απέναντι στον Πανθρακικό, αυτή την φορά με 1-0 στο Ηράκλειο και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πανθρακικό και για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού το 0-4 της Κομοτηνής δεν άφηνε κανένα περιθώριο για ανατροπή των δεδομένων.

Οι Κρητικοί πανηγύρισαν και δεύτερη νίκη απέναντι στους Θρακιώτες, αυτή την φορά με 1-0 στο "Γεντί Κουλέ", παίρνοντας απολύτως δίκαια το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Λαμπρόπουλος στο 13' ήταν ο μοναδικός σκόρερ του αγώνα για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, που παρά το "κύμα" φυγής παικτών, το παλεύει μέχρι τέλους. Στον αντίποδα, ο Πανθρακικός επικεντρώνεται αποκλειστικά στις μάχες του πρωταθλήματος.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Στάδιο "Θ.Βαρδινογιάννης"

Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης

Βοηθοί: Στυλιανός Τσολάκης, Ιωάννης Κοντιζάς

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Μονιάκης (62' Μανιδάκης), Φαζός, Δαμιανάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (75' Τζορτζ), Μερεμπασβίλι (36' Κουτσιανικούλης), Μαραθιανός, Ροβίθης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ρόκα): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου (69' Μελίσσης), Μάρτινς, Μπαλντά (87' Στόγιος), Ηλιάδης, Ζδράβος, Φραγκούλης, Γκουτσίδης, Ψάλτης, Μουζαζβίλι, Χασομέρης (69' Μεχία).

Γκολ: 13' Λαμπρόπουλος

Κάρτες: 2' Μουζασβίλι, 60' Ηλιάδης, 64' Μανιδάκης

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Το 0-4 του πρώτου αγώνα στην Κομοτηνή, είχε ξεκαθαρίσει τα πράγματα ενόψει του δεύτερου αγώνα στο Ηράκλειο για την φάση των "16" του Κυπέλλου. Ένα θαύμα χρειαζόταν ο Πανθρακικός για να... προβληματίσει τον ΟΦΗ στην έδρα του και οι Κρητικοί φρόντισαν από νωρίς να βάλουν τέλος στην όποια σεναριολογία.

Αφού πρώτα ο Λαμπρόπουλος έστειλε την... προειδοποίησή του στο 5', στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά, λίγα λεπτά μετά (13') με αριστερό σουτ έπειτα από υπέροχη ατομική ενέργεια νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0 της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου.

Οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δυο εστίες από 'κείνο το σημείο και έπειτα, ο ρυθμός έπεσε και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους. Όχι βέβαια ότι στο δεύτερο μέρος το θέαμα διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, αφού οι ποδοσφαιριστές περισσότερο έκαναν διαχείριση δυνάμεων, παρά προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Κάποιες προσπάθειες δεν κατέληξαν στα δίχτυα, χωρίς πάντως να γίνει η κραυγαλέα ευκαιρία, με εξαίρεση αυτή του Τζορτζ, ο οποίος από πλεονεκτική θέση στο 84' έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 90' ο Κουτσιανικούλης ανάγκασε τον Πασχαλάκη σε εξαιρετική επέμβαση.

Η φάση του αγώνα

Το γκολ του Λαμπρόπουλου ήταν πολύ όμορφο, αφού έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, έφερε την μπάλα στο αριστερό του και την έστειλε στην αριστερή γωνία του Πασχαλάκη. Το τέρμα αυτό ήταν εκείνο που χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ.

Ο διαιτητής

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γεώργιου Λιαχούδη, ο οποίος είχε αρκετά εύκολο έργο, μιας και όλα είχαν κριθεί από το πρώτο ματς και οι παίκτες ήταν πιο χαλαροί και δεν προέκυψε η δύσκολη φάση.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Λαμπρόπουλος ήταν ο παίκτης που καθόρισε τη μοίρα του αγώνα, σκοράροντας στο 13ο λεπτό, ενώ στο 5' είχε και δοκάρι για τον ΟΦΗ. Πολύ δραστήριος, ξεχώρισε στο παιχνίδι του "Γεντί Κουλέ".

Μας άρεσε

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ταλανίζεται από προβλήματα, έχει χάσει παίκτες, είναι σε πολύ δύσκολη φάση, ενώ δίνει μάχη για την παραμονή στο πρωτάθλημα. Εντούτοις, έχει φιλοδοξίες και για το Κύπελλο, φτάνοντας σε δυο καθαρές νίκες απέναντι στον Πανθρακικό, δίχως μάλιστα να δεχτούν γκολ.

Δεν μας άρεσε

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν με κάτω τα χέρια στο πρώτο ματς και αν μη τι άλλο θα περίμενε κάποιος να προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και τουλάχιστον να βγάλουν πάθος και να διεκδικήσουν τη νίκη στο Ηράκλειο. Αγγαρεία έκαναν οι φιλοξενούμενοι.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ