ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Κουκουλάκης στον τελικό Ολυμπιακού-Ξάνθης

Ο Κουκουλάκης στον τελικό Ολυμπιακού-Ξάνθης
INTIME SPORTS

Ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Κουκουλάκης ορίστηκε να είναι ο άρχων της αναμέτρησης στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη το Σάββατο (23/5)

Ένας έμπειρος και διεθνής διαιτητής αλλά πρωτάρης σε τελικούς Κυπέλλου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη το Σάββατο (23/5) το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Κουκουλάκη με τον 40χρονο ρέφερι από το Ηράκλειο της Κρήτης να είναι ο άρχων του αγώνα. Ο διεθνής ρέφερι έχει ξεκινήσει την καριέρα του από το 2000-01 και από τη σεζόν 2004-05 σφυρίζει παιχνίδια για την Super League ενώ τα τελευταία χρόνια έχει δώσει το παρών και σε πολλά Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Κουκουλάκης θα έχει βοηθούς τους Ακρίβο και Αλεξέα ενώ 4ος ορίστηκε ο Δημητριάδης. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια θα υπάρξουν και πρόσθετοι βοηθοί που θα είναι οι Σπάθας και Παππάς.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα είναι ο διαιτητής του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2014-2015, Ολυμπιακός-SKODA Ξάνθη (ΟΑΚΑ ,23/5/2015). Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος και Ηλίας Αλεξέας, 4ος διαιτητής ο Λάζαρος Δημητριάδης και επιπρόσθετοι οι Ηλίας Σπάθας και Ανδρέας Παππάς. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Μπίκας".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ