ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Αρετόπουλος στο ΑΕΚ - Ατρόμητος

Ο Αρετόπουλος στο ΑΕΚ - Ατρόμητος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διεθνής ρέφερι, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, ορίστηκε στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη (20/4). Το... story για τον Τρικαλινό ρέφερι αλλά και τον επιπρόσθετο βοηθό Δελφάκη.

Το Κύπελλο Ελλάδας αρχίζει και πάλι και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τον διαιτητή για τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (20/4, 19:00) στο Ολυμπιακό Στάδιο, κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

Η ΚΕΔ "στέλνει" στο ΟΑΚΑ τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο. Ο 37χρονος ρέφερι, φέτος έγινε διεθνής και έχει σφυρίξει μόνο μία φορά την "Ένωση" την τρέχουσα σεζόν, στο 1-2 επί της Βέροιας την 5η αγωνιστική.

Επίσης, έχει διαιτητεύσει μία φορά τον Ατρόμητο, στο πρωτάθλημα, στο 1-0 επί του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα και μία στο Κύπελλο Ελλάδας, στο 2-1 επί του Πλατανιά, στον αγώνα ρεβάνς της φάσης των "16" του θεσμού.

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος προέρχεται από την Ένωση των Τρικάλων με τον πρόεδρο της οποίας Θανάση Μπουτζιώλη είναι σε ανοιχτή κόντρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος και για τον επιπρόσθετο βοηθό Δημήτρη Δελφάκη (Αρκαδίας) είχε δηλώσει μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

"Ένα μπράβο στην ΑΕΚ, που κέρδισε 4-1 με 10 παίκτες, με έναν διαιτητή. περίεργο (σ.σ. τον Δελφάκη). Όμως δεν πειράζει. Σε οκτώ μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν για να. φύγουν τα τρένα. Μόνο εκεί θα σφυρίζουν".

Για την υπόθεση μάλιστα, έχει ξεκινήσει "διαδικασία διερεύνησης" η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έπειτα από καταγγελία του προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Γκιρτζίκη που είχε ζητήσει την πειθαρχική δίωξη του "εν τοις πράγμασι διοικητή" της "Ένωσης.

Αναλυτικά οι διαιτητές του ημιτελικού:

ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής)

Επιπρόσθετοι βοηθοί: Παπαπέτρου (Αθηνών), Δελφάκης (Αρκαδίας)

Τέταρτος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ